Antena Căutare

Tu câți cai poți "duce"? Ce mașină ți se potrivește în funcție de zodie

În general, oamenii îşi cumpără maşinile pe care şi le pot permite! Pe lângă preţul decent şi consumul mic, autoturismele trebuie să aibă şi dimensiuni normale, astfel încât să poată fi parcate uşor în oraşele aglomerate.

Tu câți cai poți "duce"? Ce mașină ți se potrivește în funcție de zodie
| romaniatv.net

În general, oamenii îşi cumpără maşinile pe care şi le pot permite! Pe lângă preţul decent şi consumul mic, autoturismele trebuie să aibă şi dimensiuni normale, astfel încât să poată fi parcate uşor în oraşele aglomerate.

Ce-ar fi, însă, dacă cineva v-ar da o sumă mare de bani şi v-ar spune că puteţi să vă cumpăraţi ce maşină vă doriţi?! Ce aţi alege? Să fie oare bolidul de două locuri, care atinge suta de kilometri în câteva secunde? Să fie maşina aceea de teren pentru care ar trebui să aveţi propria benzinărie? Posibil. Dar asta numai în primă fază. În cea de-a doua, zodia va alege pentru dumneavoastră.

BERBECII îşi doresc o maşină rapidă, puternică. Şi roşie. Dacă nu este roşie, nu este nici rapidă, nici puternică. Exact, vor căuta un Ferrari, cu care, evident, intenţionează să impresioneze. Cel mai probabil sexul opus.

TAURII vor o maşină sigură, în care să stea toată familia confortabil. Ceva mare, cel mai probabil o maşină de teren, pentru că aşa pot ajunge oriunde în lume, în natură, unde le place lor cel mai mult.

GEMENII îşi doresc o maşină agilă, nu neapărat bolizi de sute de cai putere, poate chiar o maşină pe care să o modifice. Agitaţia lor constantă se vede cel mai bine la volan, unde încearcă să facă vreo cinci lucruri în acelaşi timp.

RACII au nevoie de siguranţă şi asta se va vedea şi în maşina pe care o aleg. Trebuie să fie maşini omologate ca fiind "cea mai sigură" sau maşini pe care să le perceapă ca fiind solide.

LEII au nevoie de o limuzină prezidenţială. Şi făcută la comandă, eventual cu iniţialele trecute pe tapiţeria de piele. Dacă pietonii i-ar aplauda de pe trotuar atunci când trec, ar fi perfect pentru ei.

FECIOARELE au nevoie de ceva fiabil şi eficient. O maşină care să consume foarte puţin şi care să nu polueze, deci cel mai probabil o maşină electrică. Sau un hibrid.

BALANŢELE vor o maşină frumoasă, în primul rând. Nu din raţiuni superficiale. Balanţele au nevoie de frumuseţe în orice, aşa că nu se vor urca niciodată într-o maşină gri, tristă, fără o floare sau un element de personalizare.

SCORPIONII preferă să fie subtili şi discreţi, dar fără să renunţe la putere. Asta înseamnă o limuzină masivă, neagră, cu geamuri fumurii, prin care să nu se vadă nimic, dar care să inspire autoritate.

SĂGETĂTORII au nevoie de o maşină care să exprime spiritul lor de aventură - deci o maşină de teren, echipată cu toate sistemele necesare pentru a traversa şi munţii. Şi cu trusa de prim ajutor, pentru a salva căprioarele rănite pe drum.

CAPRICORNII sunt foarte eficienţi când vine vorba de costuri, deci vor calcula atent rapotul calitate - preţ. Sigur, dacă au resursele necesare, limuzinele cu renume istoric sunt cele mai potrivite.

VĂRSĂTORII sunt excentricii zodiacului, deci îşi doresc o maşină care să exprime exact asta. Cele mai ciudate şi colorate maşini sunt conduse, de obicei de Vărsători.

PEŞTII nu au idei fixe despre ce mașini ar trebui să conducă, pentru că oricum ar trebui modificate. În schimb, ei trăiesc cel mai des episodul în care uită unde sunt cheile de la maşină. Sau locul de parcare.

S-a aflat secretul! Cum îți dai seama care sunt pungile de chipsuri care conțin bani... Ai degetul arătător mai lung decât celelalte? Atunci trebuie neapărat să afli ce semnificație ascunde acest detaliu!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x