Antena Căutare

Ce mesaje îți transmite Universul, atunci când vezi frecvent anumite numere. Explicația numerologilor

Conform numerologiei, tot ce ne înconjoară se rezumă la prezența numerelor în viața noastră. Astfel, conform acestei teorii, atunci când vezi frecvent anumite numere, Universul îți transmite semne prin intermediul lor.

Dacă ți se întâmplă să vezi frecvent aceleași numere, fie pe ceas, pe facturi, dacă deschizi o care la întâmplare sau în orice alt context, înseamnă că Universul îți transmite mesaje despre ceea ce urmează să ți se întâmple. Trebuie să fi atent doar la numărul care îți apare și să-i cunoști semnificația mesajului.

Rugăciunea Sfântului Sofronie, sărbătoritul zilei de 11 martie

Conform numerologiei, aceste sincronicități sau coincidențe sunt de fapt niște semne pe care universul ți le trimite cu un scop. Ele sunt fie mesaje despre ce trebuie să faci, fie avertizări cu privire la un eveniment ce urmează să aibă loc în viața ta.

Iată ce semnifică fiecare număr în parte, din punct de vedere numerologic

0 – Divinitatea este de partea voastră și vă ghidează pe drumul cel mai bun și folositor vouă.

1 – Rămâneți pozitivi și concentrați asupra lucrurilor bune din viața și asupra obiectivelor voastre, nu vă concentrați pe nimic negativ.

2 – Păstrează-ți optimismul chiar dacă lucrurile nu se întâmplă exact așa cum îți dorești și chiar dacă te lovești de dificultăți.

3 – Prin acest număr vă este transmis faptul că nu sunteți singur, ci aveți susținere divină.

4 – Îngerul tău este cu tine și te veghează, salvându-te în momentele dificile.

5 – Schimbarea pozitivă este pe cale să se întâmple.

6 – Trebuie să vă eliberați de temeri și să îmbrățișați încrederea, să căutați un echilibru între lumea spirituală și cea materială.

7 – Sunteți pe calea cea dreaptă, acordați atenție oportunităților care vi se oferă.

8 – Țelul tău este chiar în fața ta și succesul îți este garantat, trebuie doar să te întinzi să-l atingi.

9 – Ai cam tot ce îți dorești, acum este timpul să ai grijă și de sufletul tău.

11 – Ai o intuiție dezvoltată, încearcă să continui pe drumul pe care ești pornit, pentru a-ți atinge obiectivele și dorințele.

22 – Ai răbdare, rugăciunile și dorințele tale au fost auzite și vor deveni realitate dacă nu te vei opri în mijlocul drumului, ci vei continua cu perseverență să ajungi la ele.

Adesea numerele apar sub forma unora compuse din două sau trei unități. Numerele formate din 3 unități au un mesaj foarte puternic, spun numerologii. De exemplu, numărul 222 este un mesaj clar că ceea ce se întâmplă acum în viața ta, chiar dacă se întâmplă lucruri mai puțin plăcute ție, acestea se întâmplă pentru binele tău de mai târziu. Numărul 999 poate indica faptul că un capitol din viața ta este pe cale să se încheie definitiv.

Când vă apare un mix de numere, ordinea numerelor este cea care contează pentru mesajul transmis. Astfel că, numărul aflat în centru este inima mesajului, este cel mai important, iar numerele laterale aduc informații suplimentare. Trebuie doar să faceți conexiuni între numere și să le corelați între ele, în funcție de semnificația fiecăruia.

Rugăciunea Sfântului Sofronie, sărbătoritul zilei de 11 martie... S-a internat cu dureri la rinichi, dar a avut parte de o surpriză uriașă. Toată lumea a fost uimită, inclusiv cadrele me...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x