Antena Căutare

Ce nume a ales o mamă pentru viitorul copil. Când l-au auzit, mulți nu s-au putut abține să nu-l asemene cu acest act indecent

Ailie susține că a găsit numele perfect pentru viitorul ei copil. Nu de aceeași părere au fost și oamenii din mediul online, care au sărit să îi atragă atenția că seamănă cu altceva. Află din rândurile de mai jos despre ce este vorba!

Ce nume a ales o mamă pentru viitorul copil. Când l-au auzit, mulți l-au asemănat cu acest act indecent

Shutterstock

Alegerea unui nume pentru viitorul copil este un subiect complicat și, de multe ori, poate agita spiritele. Mulți părinți își întocmesc adevărate liste și vor să îl aleagă pe cel mai potrivit pentru bebelușul lor.

Același lucru l-a făcut și Ailie, care susține că dintr-o listă extrem de stufoasă „concepută în urmă cu mulți ani”, a mai rămas doar cu patru nume pe care a decis să le împărtășească și cu internauții, în speranța că va inspira și pe altcineva, potrivit mirror.co.uk.

Numai că unul dintre ele a atras prea mult atenția oamenilor, care au ținut să o critice, pentru că s-a gândit la așa ceva.

Citește și: „Bărbatul cu coarne”, considerat cel mai bătrân om din lume, a murit la vârsta de 140 de ani. Care e motivul pentru care arăta așa

Ce nume a ales o viitoare mamă pentru copilul ei: „Va fi tachinat toată viața!”

Extrem de entuziasmată, Ailie a început să prezinte fiecare nume care i-a atras atenția de-a lungul timpului. Femeia a început cu câteva nume de băieți. Prima variantă prezentată a fost numele francez „Rou”, în alegerea căruia Ailie susține că a fost inspirată de personajul pe care Johnny Depp l-a jucat în filmul „Chocolat”, potrivit sursei citate mai sus.

Imediat după ce l-a împărtășit pe acesta, a urmat destăinuirea care avea să creeze extrem de multe controverse și să atragă numeroase critici. Nu doar numele, dar și pronunția femeii au creat isterie în rândul internauților și mulți nu s-au puțut abține, atenționând-o pe femeie că poate fi confundat cu „orgie”.

„Celălalt nume, care, de altfel, se află de foarte mult timp pe lista mea este Augie! Îmi plac foarte mult numele feminine pentru băieți.”, a spus Ailie, potrivit clipului publicat pe contul său de TikTok.

@ailieinnit

Ok but if these are the names that we aren’t using imagineee the ones that we are 🥹

♬ original sound - Ailie

Așadar, Ailie trebuie să facă față, acum, nu doar presiunii date de sarcină, dar și celei venite din partea audienței de pe TikTok, care nu se aștepta la un așa nume. Tot ce a vrut ea să facă a fost să transmită entuziasmul unei viitoare mămici, însă, nu s-a ales decât cu multe mesaje în care a fost judecată.

Citește și: Cum arată pisica-vulpe, găsită întâmplător într-un coteț. Specialiștii au descoperit că este, de fapt, o specie unică

Oamenii au pus-o pe Ailie să repete numele de două ori pentru a se asigura că au înțeles bine

Se pare că unele persoane au fost atât de intrigate de ce au auzit, încât au pus-o pe Ailie să pronunțe, din nou, numele, potrivit secțiunii de comentarii, citate de sursa menționată mai sus:

„Am pus-o să repete de trei ori ca să văd dacă am auzit bine! Îmi pare rău, dar cred că cineva trebuie să-i spună că a-ți numi copilul după un act sexual nu este în regulă.", a precizat o persoană.

„Doamne, știi că acel copil va fi tachinat toată viața lui? Mai bine l-ai învăța cum să scrie de îndată ce iese din pântece, ca să își dea seama singur înainte.”, i-a scris altcineva.

Cu toate acestea, au existat și câteva persoane care au empatizat cu alegerea viitoarei mămici, ținând să îi complimenteze lista cu nume: „Clar ne vom numi și noi băiatul Augie!"

Citește și: Femeia care se comportă ca un câine de dimineața până seara. Latră la vecini, se joacă în patru labe și adoră să stea în lesă

Cazul unui bărbat care a descoperit că soția lui este sora sa, după 8 ani de mariaj. Cuplul are doi deja copii... Cum arată pisica-vulpe, găsită întâmplător într-un coteț. Specialiștii au descoperit că este, de fapt, o specie unică...
Când este vacanța de Paște în 2023. Iată cum poți să-ți planifici programul de sărbători
Sărbătorile se apropie și mulți se întreabă deja când este vacanța de Paște în anul...
Horoscopul zilei de 1 aprilie 2023. Gemenii prind curaj să spună tot ce simt. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 1 aprilie 2023 spune că Gemenii nu au deloc nevoie de încurajare pentru a...
Parteneri
Zodii care nu știu să lupte pentru iubirea lor. Află ce spun specialiștii
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x