Antena Căutare

Ce plătești și ce primești. Pățania a două familii după ce au plătit bani buni pentru o vacanță în Bulgaria. Ce s-a întâmplat

Două familii din Iași au plătit 1.500 de euro pentru un concediu de cinci zile în Albena, Bulgaria, la un hotel de trei stele. Uimirea le-a fost imensă atunci când au ajuns la fața locului și au văzut ce primesc de banii plătiți.

o camera d e gotel
Două familii au plătit pentru o cazare cu surprize neplăcute | Shutterstock

Cele două familii de turiști români au trăit șocul vieții lor atunci când au mers în vacanță în Bulgaria.

Atunci când au ajuns în camerele de hotel, nu au putut să stea nicio secundă și au cerut imediat alte camere.

Surpriza le-a fost și mai mare când au văzut că întreaga locație este precum camera lor

Totul a început la recepția hotelului respectiv, care nu arăta foarte bine. Fotoliile erau rupte, grupul sanitar arăta rău, iar ușile de inox din interiorul liftului arătau “mizerabil și neîngrijite”, potrivit Fanatik.

Mobilier vechi și jumulit, lenjeria de pe pat ponosită și învechită, prosoapele de pe pat, foarte, foarte vechi, uzate și rupte, plasa de țânțari de la ușa balconului ce era ruptă, păianjeni pe la colțuri, pereții jerpeliți, baia cu obiecte sanitare pline de calcar și ruginite, faianță ciobită, praf pe sub paturi, a mai spus românul.

Citește și:Un bărbat stătea pe canapea atunci când a auzit un sunet bizar. A dat pernele deoparte și a încremenit de spaimă. Peste ce a dat

Ulterior, familiile au decis să se cazeze la un alt hotel, tot de trei stele, care face parte din același complex cu locația care le-a dezamăgit. Au fost nevoite să scoată din buzunar 135 de euro, respectiv 199 de euro pentru noua locație, mai precizează aceeași sursă.

Citește și:Cum arată bărbatul care mănâncă doar carne crudă de pui. Care e motivul pentru care urmează acest regim alimentar bizar

Am fost de acord cu oferta agenției. Familia mea este compusă din 2 adulți și un copil de 11 ani. Am achitat 605 euro. Familia Butnaru este compusă din 3 adulți. S-a achitat suma de 818 euro.

Când m-am întors în țară, am cerut diferența plătită la cazare la agenția din Iași. Mi s-a spus că nu este șeful. Le-am spus să ne contacteze, dar nici până astăzi nu au făcut-o, a precizat unul dintre turiștii "păgubiți".

Ce a pățit un român care a intrat pe un drum cu sens unic în Grecia. Ce ar fi pățit în România pentru aceeași greșeală... Stăteau liniștiți în casă când au auzit un zgomot puternic și obiecte căzute peste tot. Ce au găsit în pat i-a uimit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x