Antena Căutare

Ce s-a întâmplat cu un bărbat care a mâncat un singur ardei Caroline Reaper, ce este înscris în Cartea Recordurilor drept cel mai iute din lume

Un bărbat dornic să-și testeze limitele în cadrul unui concurs de mâncat cel mai iute ardei din lume s-a confruntat cu probleme grave și a ajuns la spital. 

Un bărbat dornic să-și testeze limitele în cadrul unui concurs de mâncat cel mai iute ardei din lume s-a confruntat cu probleme grave și a ajuns la spital.

Conform BBC News, bărbatul în vârstă de 34 de ani a mâncat un singur ardei Carolina Reaper, care este considerat cel mai iute din lume, iar la scurt timp a început să se confrunte cu dureri groaznice de cap.

Tânărul a ajuns de urgență la spital, el confruntându-se cu frisoane, dureri severe în gât, dar și dureri de cap. În urma investigațiilor, medicii au spus că este primul caz în care astfel de dureri de cap sunt asociate consumului de ardei iuți.

Ulterior, specialiștii au explicat că orice persoană care mănâncă ardei iuți și se confruntă cu dureri de cap îngrozitoare ar trebui să meargă la spital, întrucât acest lucru se întâmplă din cauza constricției imediată a vaselor care condusc sângele la creier.

Ardeiul Carolina Reaper a intrat în 2013 în Cartea Recordurilor drept cel mai iute ardei din lume, dar ar putea fi depășit de o nouă specie de chilli denumită „Răsuflarea Dragonului”, despre care oamenii de știință spun că „pișcă” mai tare ca oricare altul. Ei au folosit scara Scoville, ce permite compararea senzațiilor de arsură provocate de iuțeala condimentelor. Chiar și așa, însă, Carolina Reaper rămâne cel mai iute ardei din lume, întrucât celălalt n-a fost înscris în Cartea Recordurilor.

Ghicește-ți singur viitorul! Alege o imagine și află ce te așteaptă în perioada următoare! Zile fericite sau lacrimi ama... Mărturisirile uimitoare ale unei femei care a rămas fără nas după ce a fost atacată de câine: ”Medicii spun că mi-a salv...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x