Căutare Live

Ce se întâmplă în CREIER după moarte? Descoperire INCREDIBILĂ făcută de medici

Chiar şi după ce dispozitivele de monitorizare a activităţii cerebrale arată pe ecran o lunie dreaptă, creierul ar putea să rămână activ, arată un studiu realizat de cercetătorii de la Universitatea din Montreal

Chiar şi după ce dispozitivele de monitorizare a activităţii cerebrale arată pe ecran o lunie dreaptă, creierul ar putea să rămână activ, arată un studiu realizat de cercetătorii de la Universitatea din Montreal.

Acest studiu a fost iniţiat după ce mai mulţi medici români au observat o activitate cerebrală ciudată pe o encefalogramă a unui pacient care a intrat în comă în timp ce era sub influenţa medicamentelor împotriva convulsiilor.

Pornind de la această constatare, medicii de la Universitatea din Montreal au sedat profund 26 de pisici, după care au fost monitorizate. Astfel, au fost descoperite mai multe unde ciudate în zona corticală superioară şi în hipocâmp, cu toate că activitatea EEG era “plată”, ceea ce indică un cortex inactiv.

Potrivit studiului, rezultatele par să indice acelaşi fenomen observat în cazul pacientului uman, jurnalul.ro.

Zodia ta prinde în mreje pe oricine! Unul este TAURUL: Ei sunt ceilalți trei NATIVI - MAGNET ai iubirii... VIDEO: CAZ UNIC ÎN LUME! "Oamenii sunt mereu surprinşi când mă văd". Ce poate face o femeie când intră în apă...
Parteneri
Beneficiile consumului de roșii. Ce spun cele mai recente studii ale specialiștilor despre acestea
Catine.ro
Ultimele știri
x