Antena Căutare

Ce trebuie neapărat să faci când e lună plină. De ce e bine să profiți de un astfel de moment, potrivit unui astrolog

Un astrolog a dezvăluit de ce trebuie neapărat să profiți de luna plină, atunci când se întâmplă. Descoperă despre ce este vorba.

imagine cu o luna plina
Descoperă ce lucruri trebuie să faci atunci când e lună plină | sursa foto: Shutterstock

Unul dintre cele mai importante evenimente din punct de vedere astrologic este când avem parte de o lună plină. Este cunoscut deja faptul că toate zodiile sunt influențate de asta, însă puțini știu ce trebuie să faci, atunci când este lună plină. Un astrolog a dezvăluit totul.

Ce trebuie să faci atunci când este lună plină. Un astrolog a dezvăluit totul

O dată la 28-30 de zile avem parte de o lună plină, adică atunci când soarele și șuna se află în eprfectă opoziție raportat la Pământ. Din perspectiva oamenilor, luna pare complet luminată de soare. Acesta este motivul pentru care luna plină impresionează cu dimensiunea și intensitatea luminii sale.

Citește și: Cum ne afectează Pluto în Vărsător în următorii 20 de ani. Cele mai favorizate zodii până în 2044, începând cu 20 ianuarie

Potrivit unui astrolog, momentul când se întâmplă luna plină este important și influențează zodiile idn horoscop. Mai mult decât atât, acesta a dezvăluit ce trebuie să faci atunci când se întâmplă luna plină.

Când este lună plină în anul 2024

Iată mai jos lista completă cu datele când va avea loc luna plină în anul 2024:

  • 25 ianuarie 2024
  • 24 februarie 2024
  • 25 martie 2024
  • 23 aprilie 2024
  • 21 iunie 2024
  • 19 august 2024
  • 17 septembrie 2024
  • 17 octombrie 2024
  • 15 noiembrie 2024
  • 15 decembrie 2024

Descoperă în rândurile de mai jos ce trebuie să faci când e lună plină.

Ce lucruri trebuie să faci atunci când e lună plină, conform sfatului unui astrolog

Primul lucru pe care ai putea să îl faci este să organizezi o petrecere, căci luna plină determină zodiile să se manifeste mai deschis și să scape de unele energii negative, așa că acesta este momentul oportun pentru o relaxare deplină și pentru a profita de energiile bune ce apar. Când e lună plină poți să mergi la o întâlnire, căci asta te va face să fii mai deschis, arată cei de la purewow.com.

Citește și: Cum este să împarți casa cu fiecare zodie în parte. Ce trai vei duce, în funcție de semnul zodiacal al celui cu care locuiești

Când e lună plină, zodiile sunt extrem de active, așa că e un bun moment să mergi la sală, să faci treacă, să iei decizii dificile sau să faci ceva ce necesită energie multă.

Astrologul mai arată că luna plină este și ziua potrivită pentru a face un anunț important familiei și celor dragi sau pentru a scrie un jurnal în care să pui pe foaie lucrurile pentru care ești recunoscător. În plus, este momentul potrivit pentru conștientiza lucrurile care te-au supărat, pentru a le putea depăși și pentru a te putea elibera sufletește.

Un român trebuie să plătească daune fast-foodului McDonald's după ce inițial el ceruse daune morale. Cât trebuie să achi... Ce a putut să ceară socrul unei mirese, chiar în noaptea nunții. Un invitat a dezvăluit totul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x