Antena Căutare

L-ai folosi sau te-ai închina la el? Acesta este cel mai scump parfum din lume. Este o adevărată operă de artă – Galerie Foto

Cel mai scump parfum din lume a fost prezentat la Dubai, drept „un omagiu” adus acestui oraș. Sticla parfumului are aproape doi metri înălțime, este făcută din aur și argint și este decorată cu 3.500 de diamante, perle și pietre de topaz. Prețul este fabulos.

Cel mai scump parfum din lume a fost prezentat la Dubai, drept „un omagiu” adus acestui oraș. Sticla parfumului, prezentată pe un piedestal de aproape doi metri, este făcută din aur și argint și este decorată cu 3.500 de diamante, perle și pietre de topaz. Prețul este fabulos.

Mai exact, cel mai scump parfum din lume, numit Shumukh, ce se traduce din limba arabă drept „meritând ce este mai bun”, costă aproximativ 1,1 milioane de euro și este unisex.

Sticla celui mai scump parfum din lume este făcută din peste două kilograme de aur de 18 karate și peste cinci kilograme de argint pur.

În plus, sticla este decorată cu peste 3.500 de diamante, perle și pietre de topaz. Între ornamentele sticlei se numără un șoim pe o cupolă, un glob pământesc și doi cai ridicați pe picioarele din spate.

L-ai folosi sau te-ai închina la el? Acesta este cel mai scump parfum din lume. Este o adevărată operă de artă – Galerie Foto

A fost nevoie de peste 3 ani și de 494 de teste pentru a se ajunge la formula finală a celui mai scump parfum din lume.

Shumukh, conceput de parfumierul Asghar Adam Ali, conține cele mai rafinate ingrediente naturale, obținute din cele mai îndepărtate zone ale Pământului. Acesta este un amestec de chihlimbar, lemn de santal, mosc, agar de India, rar turc pur, patchouli, ylang-ylang și, desigur, tămâie.

Cel mai scump parfum din lume ar rezista pe piele timp de peste 12 ore, iar pe țesături până la 30 de zile.

Shumukh, cel mai scump parfum din lume, a fost prezentat pe 14 martie la Dubai Mall, unde rămâne expus până pe 20 martie la un mall din Dubai.

Parfumul Shumukh pretinde la trei categorii în Cartea Recordurilor Guinness: cel mai scump parfum, parfumul cu cel mai mare număr de diamante de pe flacon, precum și cea mai înaltă sticlă de pulverizare cu un sistem de control de la distanță.

„Rușine!”. Kana Jambe, cu un „manelist burtos, în maiou alb” în prim-plan, a cântat la gala Gopo, în fața elitelor cinem... Sunt răsfățați ca niște copii! Celebrități care își iubesc câinii la fel de mult ca oamenii obișnuiți ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x