Antena Căutare

Cel mai scund om din lume masoara 65,5 centimetri

Un adolescent din Nepal a intrat, astazi, in Cartea Recordurilor, chiar la implinirea varstei de 18 ani, fiind declarat cel mai scund om din lume. Khagendra Thapa Magar masoara doar 65.5 centimetri in inaltime si cantareste 5,5 kilograme.



O echipa a Guiness World Records s-a intalnit cu Magar in aceasta saptamana, si i-au efectuat un control amanuntit pentru a putea omologa recordul. Intalnirea a avut loc in pitorescu oras Himalayan Pokhara, situat in centrul Nepalului, in apropierea satului unde a copilarit Khagendra Thapa Magar.

"Un tanar de 18 ani din Nepal a fost declarat azi cel mai scund om din lume de catre specialistii Guinness World Records, care au zburat pana in aceasta tara pentru a-l masura", se arata intr-un comunicat al organizatiei cu sediul la Londra, citat de AFP.

"La 65,5 centimetri, Khagendra Thapa Magar a fost recunoscut oficial ca cel mai scund om din lume, furandu-i titlul lui Edward 'Nino' Hernandez, de 24 de ani, din Columbia, care a detinut recordul timp de cinci saptamani".

Citeste si Jurnalul!

Fan Mc Donalds? Acum te poti casatori in acest local... VIDEO! SUA: Un caine a inviat dupa ce a fost eutanasiat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x