Antena Căutare

Cel mai tare test! Vezi ce simbolizează fiecare dintre 21 de omuleți. Iată răspunsul ALEGERII TALE

Autorul acestui test este celebrul psiholog britanic Pip Wilson, un expert în lucrul cu persoanele cu tulburări de comportament, un expert în învățarea experiențială şi în dezvoltarea inteligenţei emoţionale

Autorul acestui test este celebrul psiholog britanic Pip Wilson, un expert în lucrul cu persoanele cu tulburări de comportament, un expert în învățarea experiențială şi în dezvoltarea inteligenţei emoţionale.

Acesta este unul dintre celebrele sale teste care a fost inițial conceput pentru elevi, cu scopul de a verifica cât de bine se descurcă la şcoală. Cu toate acestea, mai taziu acest test s-a dovedit a fi foarte relevant şi în cazul adulților.
Testul ne ajută să recunoaștem şi să consolidăm starea emoţională dorită şi chiar, într-o anumită măsură, să ne consolidăm poziția în societate, scrie edupsihologie.wordpress.com.
Fiecare dintre oamenii mici din copac au o stare de spirit diferită şi au o poziţie diferită.
În primul rând, identifică omulețul care consideri că seamănă cel mai mult cu tine. După aceea, alege omulețul cu care ţi-ai dori să semeni. Cu alte cuvinte, alege cine eşti şi cine ţi-ai dori să fii.

Acestea sunt rezultatele testului:

În cazul în care ai ales omulețul cu numărul 1, 3, 6 sau 7, această alegere te caracterizează că fiind o persoană motivată, care nu se teme de nici un obstacol în viață.
Dacă ai ales omulețul cu numărul 2, 11, 12, 18 sau 19, acesta te caracterizează ca fiind o persoană comunicativă, care este gata oricând să ofere un sprijin prietenilor săi.
Alegerea cu numărul 4 te definește că fiind o persoană cu o poziţie stabilă în viaţă, o persoană care dorește să realizeze cât mai multe, dar fără să depăşească dificultăţile care pot să apară în cale.
Omulețul cu numărul 5 este mereu obosit, slab, nu are suficientă forţă de viaţă.

În cazul în care ai ales numărul 13 sau 21, această alegere te definește că fiind un pic reținut; de multe ori ești expus unor probleme interne şi eviți comunicarea frecventă cu oamenii.
Omulețul cu numărul 8 gândește pentru el însuși și se scufundă mult prea des în propria lui lume.
Omulețului cu numărul 9 îi place să se distreze şi este un omuleț fericit.
În cazul în care ai ales numerele 10 sau 15 te adaptezi cu succes la viață și te afli într-o stare emoțională optimă.
Omulețul cu numărul 14 se află cuprins de un colaps emoțional. Cel mai probabil ești expus la o criză interioară.
Omulețul cu numărul 20 este, de obicei, alegerea unei persoană cu o foarte mare încredere în sine. Ești un lider natural și dorești că oamenii să-ţi asculte întotdeauna părerea.
Ai ales omulețul cu numărul 16? Ai obosit încercând să tot sprijini pe cineva, dar nu ai observat asta?
Tu, îmbrățișezi omulețul cu numărul 17 – în acest caz, ai tendința de a te evalua ca fiind un om înconjurat de atenție.

Scene de teroare filmate în trafic! Un polițist conduce cu piciorul pe volan ca "un mare barosan". Scenele au ... Un băiat de 13 ani și-a vândut consola de jocuri și a muncit prin cartier, ca să ia mamei sale o mașină! Ce reacție a av...
Luna Plină în Balanță. Ce schimbări aduce pentru nativi în aprilie 2023
Luna Plină în Balanță aduce multe schimbări pentru nativii în zodiac. Aprilie va veni cu...
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023. Taurii se gândesc la vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023 aduce vești bune pentru nativii din zodia Taurului. Aceștia...
Parteneri
Zodii care vor simți regret pe data de 2 aprilie 2023. Nativii care se vor confrunta cu emoții puternice
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x