Antena Căutare

Cenzura: Dintele lui Medvedev a distrus tirajul unui ziar din Kaliningrad

Intregul tiraj de 40.000 de exemplare al unui ziar din Kaliningrad a fost confiscat si distrus de politia locala, din cauza unei fotografii cu presedintele rus Dmitri Medvedev mancand dintr-un pepene.

Oficial, motivul pentru distrugerea tirajului din 29 iulie al ziarului "Izvestia Kaliningrada" a fost "continutul extremist al unor texte". Se pare insa ca adevarata cauza ar fi fost fotografia nereusita a presedintelui Medvedev aparuta pe prima pagina, scrie gazeta.ru.

In imaginea cu pricina, Medvedev apare muscand cu lacomie dintr-un pepene rosu, fiind vizibil unul din dintii canini ai presedintelui. Sub fotografie sta scris cu majuscule: "Asta e tot ce-i vom spune".

Numarul din 29 iulie cuprindea materiale critice la adresa autoritatilor locale si o scrisoare deschisa adresata presedintelui Medvedev de catre locuitorii Kaliningradului in care acestia il acuzau pe noul guvernator Nikolai Tukanov de colaborare cu persoane implicate in activitati criminale, unele din acestea facand parte si din guvernul local.

Sursa: Jurnalul National

Suedia: Un barbat planuia sa-si construiasa un reactor nuclear in bucatarie... Becali nu a vrut sa joace intr-un film de Sergiu Nicolaescu: Cum sa ma cheme Belciug? Ai innebunit la bibilica...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x