Căutare Live

S-a născut în urmă cu doar câteva zile, dar oamenii de știință știu cum va arăta la maturitate! Ce trăsături va avea Prințul Louis atunci când va fi mare

La doar o zi după ce i-au aflat numele, oamenii pot şti chiar şi cum va arăta prinţul Louis. 

La doar o zi după ce i-au aflat numele, oamenii pot şti chiar şi cum va arăta prinţul Louis.

După ce a analizat fotografii cu ducele şi ducesa de Cambridge, un om de ştiinţă american a reuşit să creeze chipul noului membru al familiei regale britanice. Date fiind trăsăturile părinţilor săi, micul prinţ ar urma să aibă ochi albaştri, părul şaten şi obraji plini. Louis este al cincilea în ordinea moştenirii tronului Marii Britanii.


”Nimeni nu s-a gândit la numele "Louis", dar ar fi trebuit să o facem, pentru că este un nume tradiţional în familia regală. Este un nume special pentru familia regală, fiindcă este numele lui Louis Mountbatten, unchiul prinţului Philip.”, a declarat Kate Williams, istoric.


Louis Mountbatten a avut o carieră militară şi a fost ucis de Armata Republicană Irlandeză în anul 1979. Prinţul Charles l-a considerat întotdeauna mentorul său.

Maria Ghiorghiu, o nouă previziune sumbră: ”Se vor vărsa multe lacrimi!” Clarvăzătoarea a dezvăluit locul în care s-ar p... Aroganță supremă la malul mării! În timp ce unii șoferi au stat ore întregi pe Autostrada Soarelui, ei au venit la club ...
Parteneri
Haine care avantajează minionele. Ce să porți ca să pari mai înaltă
Nu este nimic greșit să fii minionă. E important să apreciem fiecare femeie în parte și suntem de acord cu asumarea și pozitivitatea corpului. E foarte important să te iubești așa cum ești. Dar suntem diferite și dacă nu ai înălțimea dorită, iată o listă cu haine care avantajează minionele.
Catine.ro
Ultimele știri