Antena Căutare

Clientul cu haine sărace s-a dus să comande mâncare, dar a fost refuzat! În scurt timp, tânărul le-a dat tuturor o lecție greu de uitat!

Josh Lin este un tânăr care a vrut să meargă să mănânce ceva la restaurant, dar a fost refuzat, din cauza hainelor mult prea sărăcăcioase. Totuși, acesta le-a dat tuturor o lecție de neuitat.

Josh Lin este un tânăr care a vrut să meargă să mănânce ceva la restaurant, dar a fost refuzat, din cauza hainelor mult prea sărăcăcioase. Totuși, acesta le-a dat tuturor o lecție de neuitat.

Un cunoscut realizator de farse filmate a venit cu ideea de a testa cum judecă oamenii.

Prima oară s-a dus la un restaurant îmbrăcat într-un mod modest și sărac. I s-a spus că nu are bani și că ar fi mai bine să își comande o pizza în altă parte, unde e mai ieftin.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Apoi i s-a sugerat să rămână totuși afară, la terasă, căci nu e tocmai adecvat să intre în restaurant.

Apoi, același Josh Lin a venit cu o mașină extrem de scumpă, haine de lux și o atitudine de băiat de bani gata. Și chelnerii l-au tratat cu atenția cuvenită. Atunci, toți au primit o mare lecție de viață: „Știi pe puștiul sărac de mai devreme? Eu eram...”

Așadar, nu întotdeauna e bine să judeci după aparențe :)

În copilărie era bătută fiindcă e „înaltă și urâtă”, azi întoarcete capete și e o adevărată Miss! Cum arată Anastasia, t... Apa de ploaie, înlocuită cu alcoolul. A fost inventat norul din care plouă cu picături de tequila...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x