Antena Căutare

Ce se întâmplă în organism după moarte! Motivul pentru care oamenii știu că au decedat 

Dacă te-ai întrebat ce se întâmplă în momentul în care o persoană moare, ei bine, trebuie să știi că oamenii de știință au stabilit, potrivit unui studiu nou, că ”atunci când inima se oprește, creierul continuă să lucreze”. 

Dacă te-ai întrebat ce se întâmplă în momentul în care o persoană moare, ei bine, trebuie să știi că oamenii de știință au stabilit, potrivit unui studiu nou, că ”atunci când inima se oprește, creierul continuă să lucreze”.

Potrivit unui studiu recent, atunci când o persoană se stinge din viață știe că i se întâmplă asta, întrucât creierul continuă să lucreze și e conștient de ceea ce se întâmplă în jur.

Conform The Sun, un studiu realizat de curând de către oamenii de știință a arătat că în momentul în care o persoană moare, conștiința funcționează, chiar dacă inima s-a oprit și nu se mai poate mișca. Cu alte cuvinte, persoana respectivă este ”prinsă” în corpul mort, cu creierul încă în funcțiune, deși asta se întâmplă pentru un timp scurt.

Ba mai mult, același studiu a arătat că supraviețuitorii atacurilor de cord au știut ce s-a întâmplat în jurul lor în clipele ”în care erau morți”, înainte de a reveni la viață. Mai mult de atât, ele ar fi putut să audă cum doctorii le pronunțau decesul.

”Au fost oameni care au supraviețuit atacurilor de cord și au povestit cum vedeau că doctorii și asistente lucrau, au descris conversații întregi și amănunte pe care nu aveau de unde să le știe.”, a povestit doctorul Sam Parnia, care a condus studiul.

De asemenea, acesta a explicat că pronunțarea decesului se face în momentul în care inima se oprește.

Oricine și-ar dori să lucreze aici! Angajații unei companii au concedii plătite de o lună de zile și pot să vină și să p... Cum au ajuns oamenii să plătească bani grei pentru a sta după gratii! Cele mai înspăimântătoare închisori au devenit hot...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x