Antena Căutare

Cu bicicleta pe Transfagarasan, o experienta memorabila!

Transfagarasanul este unul din cele mai spectaculoase drumuri din Romania. Numit si „drumul din nori", este un traseu pe care oricine trebuie sa-l faca macar o data-n viata. Iar daca lasi masina acasa si strabati drumul construit peste Muntii Fagaras cu bicicleta, atunci ai parte de o experienta inedita. O experienta pe care ar fi pacat sa nu o imparti cu prietenii care au ramas acasa.

Transfagarasanul este un traseu de exceptie, care ii rasplateste efortul calatorului cu peisaje minunate. Un tablou pe care il poti impartasi apoi si familiei, prietenilor si cunoscutilor. Asta daca montati o camere video pe ghidonul bicicletei, ori pe casca de protectie.

Imaginile surprinse cu o astfel de camera sunt unice.

"Calatoria este extrem de importanta, pentru ca, daca stii ce sa inveti dintr-o anumita experienta, proiectul respectiv poate sa capete anvergura unui drum initiatic", a declarat alpinistul Alex Gavan.

O casca cu camera video costa intre 249 si 449 de euro.

Horoscopul zilei, cu Andreea Joita: Vezi ce-ti rezerva astrele pe 5 septembrie!... Pericol de accident! Doi tineri chinezi faceau sex in trafic, intr-un taxi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x