Cum a evoluat felul în care iubesc românii în ultimii 100 de ani. În an Centenar, haideți să vedem dacă inimile ne bat la fel ca acum un secol

 
+2 click pentru
galerie

O relaţie din trei începe în mediul online! În era vitezei, doar cu un telefon şi cu o aplicaţie ne putem găsi viitorul partener în numai câteva minute. Comparativ cu acum un secol, când relaţiile începeau chiar şi după câţiva ani de la prima conversaţie.

Anii '20 au însemnat extravaganţă, rafinament şi romantism. Un nou stil de viață. La o plimbare pe bulevardele din Capitală, ne imaginăm atmosfera de altă dată. În Micul Paris, doamnele şi domnii din înalta societate se visau pe malurile Senei. Iar în cafenele se asculta jazz şi era fum dens de ţigară. Ieşirile pentru socializare erau dese.

Faţă de Bucureştiul interbelic, peisajul şi relaţiile se schimbă radical la începutul anilor 60. La serviciu, la bibliotecă sau la cinema. Erau locurile în care românii îşi găseau sufletul pereche în acea perioadă. La sfârşit de săptămână, ceaiul de la ora cinci era un pretext bun pentru dans, socializare şi pentru a afla cine a mai apărut în peisaj.

Fiecare deceniu care a trecut a adus schimbări. Iar tehnologia a influenţat poate cel mai mult începutul unei relaţii. Ajungem în zilele noastre, în care iubirea poate fi găsită şi matematic. Partenerii perfecţi pot fi descoperiţi cu ajutorul unui soft.facebook whatsapp twitter pinterest