Antena Căutare

Cum a reacționat o fetiță când partenerul ei de dans s-a oprit brusc pe scenă, la serbarea de la grădiniță. Imaginile sunt virale

Un videoclip filmat la o serbare de grădiniță a topit internetul. Reacția fetiței atunci când partenerul ei s-a oprit din dans a stârnit o mulțime de reacții pe rețelele sociale.

colaj fetita si baieteș de gradinita dansand pe scena
Cum a reacționat o fetiță când partenerul ei de dans s-a oprit brusc pe scenă, la serbarea de la grădiniță | Instagram

Imaginile cu un cuplu de dansatori la serbarea de la grădiniță fac înconjurul internetului. Totul s-a întâmplat chiar în timpul spectacolului atunci când partenerul unei fetițe s-a oprit brusc din dans și nu a vrut să mai continue. Determinată să ducă momentul până la capăt, micuța a luat o decizie pe loc și a furat toate privirile publicului.

VIDEO | Cum a reacționat o fetiță când partenerul ei de dans s-a oprit brusc pe scenă, la serbarea de la grădiniță

Un moment extrem de adorabil a avut loc la o grădiniță din provincia Shandong din China. Cu ocazia Zilei Copilului, micuții au pus în scenă un adevărat spectacol.

Cu fetițele îmbrăcate în rochițe albe și băieții aranjați la patru ace, copiii au fost protagoniștii unui moment de dans emoționant organizat pentru părinții emoționați din sală. Cu toate acestea, doi dintre cei mici aflați pe scenă au furat, cu siguranță, toate privirile.

Articolul continuă după reclamă

Chiar în timpul dansului de grup, unul dintre băieței s-a oprit brusc și a început să plângă. Văzând ce se întâmplă micuța lui parteneră nu a avut prea mult timp de gândire și a reacționat imediat.

Fetița, care știa coregrafia la perfecție, nu s-a lăsat oprită de acest mic impediment și mai mult, a continuat dansul ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic. Aceasta a executat fără nicio problemă fiecare pas și a făcut piruetele în jurul partenerului ei care a stat nemișcat tot timpul, în timp ce plângea.

Faptul că micuții erau așezați în primul rând a atras și mai mult atenția asupra lor, iar cineva din public a filmat totul. Videoclipul adorabil a fost ulterior postat în mediul online și cum era de așteptat, s-a viralizat rapid.

„Fetița spune: „fac asta cu sau fără tine””, se arată în descrierea imaginilor postate pe Instagram.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Reacțiile internauților nu au întârziat să apară și fiecare utilizator a oferit propria interpretare a ceea ce ar putea gândi cea mica în timp ce dansează.

„A exersat, s-a îmbrăcat bine. De ce ar opri-o un mic plâns să strălucească după toate astea?”, a scris cineva.

„Ar trebui să păstreze acest clip pentru interviurile viitoare, când o vor întreba dacă poate conduce o echipă”, a remarcat un alt internaut.

„A învățat destul de repede că nu trebuie să lași un băiat să-ți distrugă ziua sau viața”, a glumit altcineva.

Oamenii de știință au găsit o soluție pentru sindromul inimii frânte. Cum se poate ameliora suferința... Liceeni din Vaslui primesc un premiu inedit dacă iau notă maximă la probele scrise de la Bac. Despre ce este vorba...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Super Neatza, 28 iunie 2024. Cum să eliberezi tensiunea acumulată în perioadele aglomerate prin terapie energetică
Super Neatza, 28 iunie 2024. Cum să eliberezi tensiunea acumulată în perioadele aglomerate prin terapie energetică Vineri, 28.06.2024, 11:19
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x