Antena Căutare

Cum atragem dragostea și succesul în casă! Specialistul în Feng Shui te învață cum să așezi lucrurile în dormitor

Așezarea lucrurilor în casă este extrem de importantă, iar specialiștii în Feng Shui dezvăluie care sunt combinațiile de succes pentru a avea o energie pozitivă în casă și succes.

Așezarea lucrurilor în casă este extrem de importantă, iar specialiștii în Feng Shui dezvăluie care sunt combinațiile de succes pentru a avea o energie pozitivă în casă și succes.

Diana Roman, maestru Feng shui, a venit la ”Star la mare fitză” de la Antena Stars pentru a vorbi cum trebuie să ne așezăm biroul în casă pentru a avea succes, la fel și cum trebuie să arate dormitorul pentru a atrage iubirea.

”Ar fi bine să avem în spate un perete plin, să beneficiem de sprijin și apreciere din partea celorlalți, să privim către centrul camerei. Să avem deschideri pe ambele laturi ale biroului. Cea mai rea variantă este în cea în care avem biroul cu nasul în perete și să avem spatele descoperit. Nu suntem apreciați și avem toate orizonturile blocate. este o poziție foarte rea. Din păcate, această variantă se folosește și în camerele de copii. Aceștia nu sunt favorizați. Nu trebuie să avem ferestre în spate. Să fie ordine și o atmosferă plăcută. În dormitor nu ar trebui să avem televizor”, a dezăvluit Diana Roman.

Aceasta a mai spus și cum trebuie să arate dormitorul pentru a atrage dragostea.

”Cât despre dormitor, să avem curățenie, ordine, patul să fie dublu și să aibă o singură saltea, două perne, două noptiere, două veioze, una dintre noptiere să fie goală, să urmărim o simetrie de două obiecte”, a mai spus Diana Roman la ”Star la mare fitză”.

Sursa: Antena Stars

Nu te-ai fi gândit vreodată! Ce muzică ascultă Barack Obama în timpul liber: Jay-Z şi Pharell sunt în playlist... Horoscopul de duminică, 14 august 2016! Peștii stârnesc invidia cu farmecul lor cuceritor, iar Leii sunt într-o distracț...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x