Antena Căutare

Calculează-ți cifra banilor și află dacă eşti născut să fii bogat! Secretele numerologiei sunt fascinante

Numerologul Mihai Voropchievici a explicat în emisiunea ”Adevăruri Ascunse”, de la Antena 3, că unii sunt născuţi să aibă bani, iar alţii sunt născuţi să se mulţumească cu puţin. Maestrul a vorbit despre legătura dintre cifra destinului şi bani.

Numerologul Mihai Voropchievici a explicat în emisiunea ”Adevăruri Ascunse”, de la Antena 3, că unii sunt născuţi să aibă bani, iar alţii sunt născuţi să se mulţumească cu puţin. Maestrul a vorbit despre legătura dintre cifra destinului şi bani.

Cum calculaţi cifra banilor si a prosperităţii

”Adunaţi 1 la ziua de naştere. Dacă eşti născut pe 29, adaugi 1, adică 30, 3 plus 0 = cifra totală e 3” a spus Mihai Voropchievici.

Iată previziunile pentru fiecare în funcţie de cifra prosperităţii:

1 - capacitatea de a reuşi în cursul vieţii să acumuleze bogăţie pe cont propriu, dar banii nu reprezintă scopul în sine, banii sunt o formă de ajutor pentru îndeplinirea unor visuri, în general, pe latura spirituală, cel mai mult contează banii şi stabilitatea financiară, pentru a rezolva alte nevoi, precum cele spirituale, are poziţia de lider.

2 - cea mai păguboasă cifră, implică dorinţa de a te îmbogăţi rapid, cei cu cifra 2 au ghinionul şi incapacitatea de a acuma bani pe o perioadă lungă, sunt mari iubitori de lux, se îndatorează, ajung în situaţii de dezechilibru total, e important să se limiteze la posibilităţile lor financiare, e important ca partenerul să fie pragmatic.

3 - cifra fantastic de norocoasă, aduce noroc şi acumulare uşoară de bogăţii, poţi să scoţi bani şi din piatră seară, dar îl cheltuieşte fantastic de rapid, ideile generale de a face bani trebuie puse în aplicare şi să se ţină de ele, tendinţa e să se împrăştie.

4 - cifră foarte grea, au toată viaţa de muncit din greu, fantastic de mult, banii la ei nu vin spectaculos, din pomană, moştenire, numai din muncă pură, fără voinţă şi ambiţie nu vor reuşi să se ridice.

5 - una dintre cele mai benefice cifre, apare prosperitatea în familie imediat, banii vin la ei imediat, vine norocul peste el, nu va duce lipsă de bani niciodată, nu va muri de foame, Dumnezeu va fi alături de el, 5 este simbolistica banului, să dai din ce primeşti, de câte ori dai, de atâtea ori primeşti.

6 - cifră staţionară, nu vor bani, decât un loc de muncă stabil, cu un salariu în permanenţă, nu vor duce niciodată lipsă de bani.

7 - cifră care atrage provocări financiare, dar şi asumări de riscuri, sfatul este să evite aventurile financiare, tendinţa este de a intra în lucruri ilicite cu scopul unei îmbogăţiri rapide.

8 - este una din cifrele misterului şi paradoxului, poate aduce câştiguri exorbitante şi pierderi masive, banii nu aduc fericirea, nu vă concentraţi exclusiv pe acumularea financiară, sunt cei care dau de necazurile mari.

9 - sunt fericiţii care nu ştiu să facă bani, dar au bani, banii le vin din toate direcţiile, banii venind atât de uşor, posesorul îi pierde la fel de uşor, este o cifră foarte imprevizibilă, circumstanţe favorabile pe tot parcursul vieţii.

„Mami, vreau să te văd fericită înainte să mor”. Ultima dorința a unui copil de 12 ani a fost să își conducă mama la alt... Atenție mare când mergeți în vacanță! O nouă metodă de jaf, pusă la cale de o bandă de hoţi din care fac parte şi români...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x