Antena Căutare

Cum să scapi rapid de burta inestetică! Secretul siluetei perfecte a fost dezvăluit de dr. Mihaela Bilic! E mai simplu decât crezi

Odată cu venirea verii îți dorești cu ardoare să ai o siluetă de invidiat, motiv pentru care dacă vrei să scapi de colăceii inestetici de pe burtă îți propunem să ții cont de sfaturile dr. Mihaelei Bilic.

Odată cu venirea verii îți dorești cu ardoare să ai o siluetă de invidiat, motiv pentru care dacă vrei să scapi de colăceii inestetici de pe burtă îți propunem să ții cont de sfaturile dr. Mihaelei Bilic.

Așadar, conform acesteia, ca să scapi de burta inestetică ar trebui să aveți trei mese principale pe zi. Ținând cont de această regulă nu doar că veți scăpa de burtă, ci vei reuși și să slăbești.

Renunță la mâncărurile ”grele” din alimentație, ce conțin grăsime, precum salata de boeuf, sarmale, șnițel, chiftele, sosuri cu smântănă.

”Atunci când vreţi să scăpaţi de stratul adipos din jurul burţii trebuie să optaţi pentru variante dietetice: grătar sau cuptor, carne salbă, sos tomat, condimente şi ierburi aromatice”, recomandă dr. Bilic".

De asemenea, aceasta mai recomandă să renunțați la alimente precum mezeluri, cașcaval, margarină, dulciuri ori produse de tip fast-food. Acestea ar fi trebui să fie înlocuite cu carnea slabă, pește, lapte, iaurt, fructe și legume.

Ba mai mult, specialistul recomandă să reduci cantitatea de alimente cu 30 la sută din farfuri, dar și să renunți la zahăr și alcool.

Printre sfaturile date de dr. Mihaela Bilic se numără faptul că după orele 18.00, persoanele care doresc să slăbească n-ar trebui să consume pâine, paste, orez, cartofi ori mămăligă.

Nu este o glumă! Râul Ialomiţa a devenit... albastru! Imaginile care i-au scandalizat pe internauţi (VIDEO)... Noroc rar! Un francez a câștigat marele premiu la o loterie pentru a doua oară în decurs de 18 luni. Cu ce sumă s-a îmbo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x