Antena Căutare

Cum scoți petele galbene de transpirație pe haine. Truc simplu, rapid și ieftin. Obiectul ce nu trebuie să-ți lipsească din casă

Descoperă care este obiectul pe care trebuie neapărat să îl ai în casă dacă vrei să scapi de petele galbene de transpirație de pe haine.

imagine cu pete galbene pe o bluza alba
Descoperă cum poți să scoți petele galbene de pe haine, cu un obiect ieftin și banal | sursa foto: Shutterstock

Petele galbene de transpirație de pe haine sunt extrem de neplăcute și nu toți detergenții le elimină la un ciclu obișnuit de spălare. Totuși, există un truc ce te poate ajuta să albești rapid țesăturile și să uiți de grija petelor galbene de transpirație.

Cum scoți petele galbene de transpirație de pe haine. Truc simplu, ieftin și rapid care dă mereu rezultate

Fie că vorbim despre bluze, tricouri sau cămăși albe, petele galbene ce apar în zona gâtului sau la subraț sunt extrem de neplăcute și chiar greu de îndepărtat uneori. Dacă ai încercat numeroase tipuri de detergent sau chiar soluții de îndepărtat petele și totuși nu ai reușit, atunci cu siguranță ai toate motivele să încerci acest truc.

Citește și: Cum scoți petele galbene de pe perne, de fapt. Truc simplu, rapid și ieftin

Petele galbene de transpirație de pe hainele albe pot fi eliminate într-un mod extrem de simplu și rapid, dacă ai în casă un obiect ieftin și banal, dar de mare efect.

Este vorba despre o perie de rufe, pe care o poți găsi cu ușurință la supermarketuri sau în mediul online. Poți folosi detergent obișnuit sau o soluție de pete, însă secretul constă, de fapt, în mișcările energice făcute cu peria.

Citește și: O femeie a amestecat 3 ingrediente banale și ieftine din casă și a obținut cea mai bună soluție de praf. Cum se prepară

Cu cât freci mai mult zona murdară, cu atât vei reuși mai mult să elimini micile particule ce au rămas prinse de țesătură. Practic, prin frecare imiți mișcarea mecanică din mașina de spălat, dar mult mai concentrat pe locul cu petele galbene de transpirație. Clătește zona bine după ce ai terminat de frecat și, dacă mai sunt urme, atunci repetă procesul până ce sunt eliminate toate petele, arată cei de la housedigest.com. Poți încerca acest truc inclusiv pe țesăturile fine, precum cașmirul.

Cum scoți petele de iarbă de pe haine, în doar câteva secunde

Dacă plimbatul prin parc sau în natură te-a făcut să ajungi acasă cu niște pete, atunci află că această neplăcere poate dispărea imediat. În primul rând, introdu hainele într-o soluție obținută din apă rece și oțet de vin, în cantități egale. Lasă totul să stea 10-15 minute, apoi presară detergent și freacă foarte bine, eventual folosind și o perie. Apoi spală totul la mașină. Amestecul din oțet de vin și apă este recomandat și pentru a scoate petele galbene de pe hainele albe.

Oamenii ar putea trăi și munci până la 120 de ani. Care a fost explicația unui cunoscut medic... Ce a putut să facă o cumnată mirelui, chiar înainte de nuntă. Bărbatul s-a supărat atât de tare încât a anulat eveniment...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x