Antena Căutare

Cum și-a dat seama un preot că pisicile sunt posedate de diavol. A venit cu Boboteaza și ce a urmat i-a făcut pe stăpâni să se închine: "Pe pisicile negre le bagă cu totul în găleata aia"

Să fie superstiţie, să fie adevăr? Oricum ar fi, următoarea întâmplare nu are cum să nu te amuze, aşa cum s-a întâmplat şi în cazul stăpânilor unei pisici de apartament.

Să fie superstiţie, să fie adevăr? Oricum ar fi, următoarea întâmplare nu are cum să nu te amuze, aşa cum s-a întâmplat şi în cazul stăpânilor unei pisici de apartament.

După cum spune tradiţia, înainte de Sfântul Ion, preotul trece cu Boboteaza pe la casele tuturor credincioşilor. Însă, nu de fiecare dată, animalele sunt la fel de fericite să-l primească. Măta din povestea noastră n-a mai rezistat şi a atacat în forţă. Rezultatu? Ar fi posedată de diavol.

"La voi a fost popa cu crucea? Eu am avut o întâmplare ridiculo-amuzanta cu asta. Popa I-a dat cu măciuca aia în cap la Magnus al meu, proaspăt scoasă din găleata aia (cred că jumătate de litru i-a lăsat în cap).

Bineînțeles că Magnus s-a speriat și a fugit, iar când a prins ocazia i-a sărit la picioare (Nu muşca sau zgârie, doar te prinde și te ţine aşa).

Și popa a început să spună cum că pisicile sunt semnul diavolului, și că de aceea l-a sfinţit să îl cureţe de întuneric. Eu stăteam și nu mă puteam lua în gură cu el, de dragul părinților, care se uitau și ei unul la altul, și îi bufnea râsul.

Mă întreb, dacă pe puful meu alb a ținut neapărat să îl sfințească, pe pisicile negre le bagă cu totul în găleata aia a lui?", a scris stăpâna animalului pe un grup de Facebook dedicat celor care iubesc pisicile.

Rugăciune pentru românii plecați peste hotare: "Doamne Dumnezeul nostru, poartă grija TA cea sfântă celor ce-și la... Alege perioada în care te-ai născut și află care e copacul vieții tale. El spune multe despre tine: Ești MĂR? Ai noroc î...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x