Degetul mic îți dezvăluie secretele! Toți vor afla ce fel de om ești! Ai curaj să îl arăți?

Oricât de greu ar părea de crezut, se pare că și degetul mic poate arăta detalii interesante despre personalitatea unei persoane.

Testul acesta îți spune ce fel de om ești

Oricât de greu ar părea de crezut, se pare că și degetul mic poate arăta detalii interesante despre personalitatea unei persoane.

Zeul comerțului, Hermes este asociat cu acest deget. Hermes era cel mai mic dintre zei. Manifestările lui Hermes (Peter Pan, Loki, Thoth) sunt personaje inteligente, care păcălesc și sunt și ele embleme ale acestui deget.

Test de personalitate: alege imaginea preferată şi află ce spune asta despre tine. De necrezut!

În Occident este degetul cu care se face o promisiune “pinky promise”. In Japonia, organizația yakuza își pedepsește membrii tăindu-le părți ale degetului mic pentru ca acesta este degetul puterii, al intuiției.

Degetele arată multe despre un om

Un deget mic în formă de pătrat sau lopețică arată o persoană practică, ce se va adapta repede la situațiile noi. Degetul mic scurt determină o persoană cu aptitudini pentru studii, iar cel lung un om viclean, leneș, ce speculează orice șansă să se afirme, potrivit unica.ro.

Degetul mic poate indica persoanele mitomane: dacă vârful degetului mic se înclină spre inelar este un semn ca persoana respectivă evită confruntările și manipulează adevărul. Foarte mulți diplomați și oameni politici prezintă acest deget mic strâmb. Un deget drept este semn al onestității.

Ultimele știri