Antena Căutare

”Detectivele”, plătite de femei pentru a-și testa partenerii. Ce presupune un test de loialitate și cât costă

Doamnele și domnișoarele care doresc să testeze loialitatea partenerilor de viață apelează la așa zisele detective. Iată în ce constă procesul respectiv.

Galerie
Testele de fidelitate ajută mulți oameni să ia o decizie definitivă privind relația în care se află | ProfiMedia

Tot mai multe femei se tem ca bărbații cărora le-au acordat îndrederea lor să nu le dezamăgească. Astfel că, apelează în număr tot mai mare la o metodă destul de inedită pentru a se asigură că au lângă ele persoana potrivită.

”Detectivele”, plătite de femei pentru a-și testa partenerii. Ce presupune un test de loialitate și cât costă

Infidelitatea în cuplu a devenit o problemă tot mai presată. În societatea de astăzi plictiseala, dar și obișnuința se instalează rapid în cuplu.

De asemenea, aplicațiile de dating sunt tot mai căutate, iar distracția rapidă ia locul unei legături de durată.

Articolul continuă după reclamă

Citește și: Bărbații care se căsătoresc cu această tipologie de femei ajung să divorțeze. Care sunt semnalele

Tocmai de aceea, multe dintre femei apelează la un ajutor extern. Acestea doresc fie să testeze loialitatea unui partener după un timp îndelungat de relație, fie disponibilitatea unuia la început de relație.

Așa intră în scenă ”detectivele”, adică femeile care supun la test partenerul respectiv. Compania la care lucrează se numește Lazo și, potrivit descrierii, reprezintă un „instrument conceput pentru a vedea intențiile și a renunța la relațiile toxice”.

Compania respectivă a fost înființată în luna ianuarie, însă metoda aceasta de verificare a partenerilor nu este un concept nou.

Lazo, pur și simplu, a creat „o bază de date de oameni care sunt dispuși să ajute, care știu exact ce să facă și care știu exact ce cer oamenii”

Citește și: Cel mai dur test de fidelitate s-a încheiat pentru Claudiu şi Simona, la Insula Iubirii! Ediția a adus un record de audienţă

”Detectivele” sunt plătite pentru a face teste de loialitate pentru zeci de femei.

Potivit unei surse, Savanna Harrison, în vârstă de 27 de ani, este una dintre ”detective”. Tânăra a fost la rândul său înșelată și s-a hotărât să facă ceva în această privință. Astfel că înțelege cerințele doamnelor și domnișoarelor care au nevoie de ajutorul ei.

Ea a povestit care este, de fapt, procedeul într-o astfel de situație. Rețelele de socializare sunt cruciale în această misiune. Acolo tânăra stabilește o legătură cu partenerul clientei, urmând sfaturile și instrucțiunile acesteia.

„Îmi va da detalii despre unde vrea să ajung cu o conversație”, precizează ea.

„M-am dus pe Facebook să văd dacă el ar merge până la punctul de a se întâlni cu mine. A făcut-o... dar eu nu m-am mai dus”, mai spune Savanna.

Citește și: O femeie însărcinată în nouă luni și-a surprins soțul cu amanta la plajă. Cum au reacționat amorezii: „Despre ce vorbești?”

„Oricum ar fi, voi intra în mesajele lui directe și voi spune ceva pentru a vedea dacă el va răspunde la fel”, dezvăluie ”detectiva”.

Pe parcursul interacțiunii, Savanna își ține clienta la curent cu tot ceea ce se întâmplă, trimițându-i capturi de ecran.

Potrivit sursei menționate anterior, testul poate dura până la cinci zile. La finalul acestuia, ”detectiva” aranjează o întâlnire cu partenerul clientei la care însă nu se prezintă. Acesta se va întâlni chiar cu partenera lui.

Citește și: Cea mai fidelă zodie în iubire. Ce semn zodiacal riscă totul în dragoste pentru persoana iubită

Costurile pentru un astfel de test variază, în funcție de ”detectiv”, între 50 și 80 de dolari, uneori chiar 100 de dolari.

„Nu-mi pasă de bani. Mă interesează mai mult să ajut alte fete, pentru că am trecut și eu prin asta”, este de părere Savanna.

Potrivit sursei menționate anterior, Lazo are un singur ”detectiv” cu normă întreagă, acesta câștigând 3.000 de dolari pe lună. Însă cu jumătate de normă sunt între 350 și 400 de ”detectivi”.

Savanna este ”detectivă” cu jumătate de normă, fiind și cosmeticiană într-un salon din Corona, California.

Citește și: Staruri care au fost în relații poliamoroase sau deschise. Brad Pitt și Angelina Jolie, printre ele. Ce credeau despre fidelitate

Ce spun experții despre aceste teste

Experții în relații susțin că este un mod nesănătos de a aborda lucrurile dintr-un cuplu. Astfel că, ei văd comunicarea ca fiind soluția ideală.

„Ar fi mult mai bine să vorbiți despre motivul pentru care se simt nesiguri în relație. Să spui: <<Este ceva în neregulă cu noi, ce se întâmplă?>> Asta este important, nu să îi prinzi pe loc”, susține Marian O'Connor, consultant terapeut de cuplu și psihosexual la Tavistock Relationships.

Totodată, terapeutul recomandă femeilor care doresc să apeleze la ”detective” să se gândească de ce nu au, de fapt, încredere în partenerul lor.

„Este aceasta experiența pe care ați avut-o în toate relațiile? Este această lipsă de încredere ceva ce vine din copilărie, sau este în această relație anume?” spune ea.

Citește și: O femeie a intrat în bucătărie și și-a dat seama imediat că soțul o înșala. Ce l-a dat de gol: „A fost mereu sub ochii mei”

Însă reprezentanții Lazo susțin contrariul. Aceștia nu-și doresc să ”prindă” oamenii pe picior greșit. Ci, pur și simplu, vin în sprijinul celor care au nevoie de o confirmarea a ceea ce bănuiau deja, a faptului că relația era terminată.

„Ar putea exista această concepție greșită că suntem aici pentru a prinde oamenii în capcană. Chiar nu este cazul. (...)

Adesea au nevoie doar de acea dovadă, de acel ultim șut în fund care să le spună: <<Nu este persoana potrivită pentru tine.>>

Întotdeauna le spunem oamenilor că cea mai bună alegere este ca prima dată să comunice cu partenerul. Iar dacă nu există comunicare, atunci pot încerca un test de loialitate, dacă cred cu adevărat că ceva nu este în regulă”, explică Ashlyn Nakasu, community manager la Lazo.

O femeie și-a dus bolidul de lux la reparat, dar când l-a scos din service a avut o surpriză neplăcută. Ce a descoperit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 18 octombrie 2024. Alex Leonte și Emanuela au câștigat 25.000 de lei pentru Ariana
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 18 octombrie 2024. Alex Leonte și Emanuela au câștigat 25.000 de lei pentru Ariana Vineri, 18.10.2024, 18:58
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x