Antena Căutare

Dezvăluirea unui paznic despre moartea lui Dan Condrea! Ce s-a întâmplat când patronul Hexi Pharma a părăsit domiciliul

Se pare că Dan Condrea ar fi plecat supărat de acasă, în jurul orei 17.00. Paznicii complexului rezidențial din zona centurii Capitalei, unde patronul Hexi Pharma locuia, spun că acesta era nervos, supărat, potrivit digi24.ro.

Se pare că Dan Condrea ar fi plecat supărat de acasă, în jurul orei 17.00. Paznicii complexului rezidențial din zona centurii Capitalei, unde patronul Hexi Pharma locuia, spun că acesta era nervos, supărat, potrivit digi24.ro.

Din declaraţiile acestora, reiese faptul că Dan Condrea nu ar fi plecat de acasă cu maşina pe care o folosea în mod obișnuit.

Maşina implicată în tragicul accident, ar fi fost cea a tatălui său, care a încetat din viaţa în anul 2011. În momentul impactului, acesta se afla în drum spre Buftea.

Fosta soţie îl aştepta să vină să o ia pe fiica sa în vârstă de 10, rămasî la fosta sotie. După-amiază, perioada de vizită la mamă se încheia, urmând ca cea mică să stea cu tatăl său.

Azi ne putem baza pe intuiție! Facem schimbări importante în plan sentimental. Horoscopul de luni, 23 mai!... În toate camerele lui Putin, există un obiect foarte controversat! La ce îl foloseşte liderul rus...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x