Antena Căutare

„Diavolul apare peste tot”! Biserica din România de care se tem toți credincioșii! Puțini au curaj să intre și să vadă ce e aici!

Lumea de pretutindeni a rămas șocată atunci când a descoperit ceva cu adevărat bizar într-o biserică din Corund, județul Satu Mare.

Lumea de pretutindeni a rămas șocată atunci când a descoperit ceva cu adevărat bizar într-o biserică din Corund, județul Satu Mare.

Datând din anul 1723, aceasa cuprinde picturi pe care localnicii le consideră a fi înfricoșătoare. Pe pereți sunt ilustrate păcatele omenești și chiar figuri din Iad. Diavolul este și el pictat aici, iar păcate precum lenea, avortul, beția, desfrâul și lăcomia apar pe zidurile pronaosului.

O altă pictură de aici surprinde ziua Judecății de Apoi, în care apar pictați atât oameni, cât și draci. Locuitorii spun că este ceva necurat cu locul acesta, motiv pentru care biserica este mai mult vizitată de turiști decât de credincioși.

Minuni cu fierul de călcat! Învață să faci acasă un cadou personalizat, fără cheltuială! Rezultatele sunt SPECTACULOASE!... Au îngropat-o, dar au aflat după 13 zile că este în viață! Cum a fost posibil așa ceva!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x