Antena Căutare

Un medic român povestește cum a slăbit 104 kilograme în 8 luni. Doctorul Bălănică: "Ajunsesem obez, nu mă puteam mișca"

Pierduse controlul asupra propriului corp și, medic fiind, a știut că își pune în pericol viața. Doctorul Bălănică a vorbit la emisiunea ”De-a viața ascunselea”, de la Antena 3, despre perioada în care ajunsele la 204 kilograme. Doctorul a reușit să slăbească în 8 luni 104 kiloagrame.

Pierduse controlul asupra propriului corp și, medic fiind, a știut că își pune în pericol viața. Doctorul Bălănică a vorbit la emisiunea ”De-a viața ascunselea”, de la Antena 3, despre perioada în care ajunsele la 204 kilograme. Doctorul a reușit să slăbească în 8 luni 104 kiloagrame.

”Am avut 204 kilograme, acum 8 ani de zile. Pentru că munceam foarte mult am pierdut contactul cu mine. Am greșit, mi-am dat seama că nu fac bine ceea ce fac. Am restructurat totul. În 8 luni am slăbit 104 kilograme. După cele 104 kilograme după câteva luni am început să iau din nou în greutate. Atunci a apărut metoda mea. Iată, că au trecut 8 ani de zile și nu am mai luat în greutate”, a declarat doctorul Bălănică.

El e Flavius și a învățat pe câmp, în timp ce stătea cu vitele la păscut. A fost admis la Academia Forțelor Aeriene cu n... O femeie a băut bicarbonat de sodiu cu miere și apoi a așteptat! Ce a pățit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x