Antena Căutare

Doi tineri au făcut testul ADN din curiozitate, dar au trăit șocul vieții! Ce au descoperit

sUn cuplu a decis să facă, din pură curiozitate, un test ADN. În zilele noastre, acest lucru se face extrem de simplu, chiar și la distanță, iar rezultatele pot să îți dea detalii incredibile despre strămoșii tăi. Touși, doi tineri s-au despărțit după ce au aflat un adevăr cumplit!

Un cuplu a decis să facă, din pură curiozitate, un test ADN. În zilele noastre, acest lucru se face extrem de simplu, chiar și la distanță, iar rezultatele pot să îți dea detalii incredibile despre strămoșii tăi. Touși, doi tineri s-au despărțit după ce au aflat un adevăr cumplit!

Doi tineri de 26 și 27 de ani se iubeau nespus de mult și, din pură curiozitate și amuzament, au decis să facă un test ADN și să să descopere mai multe despre trecutul lor. Doar că nu mică le-a fost surprinderea atunci când au aflat un detaliu dea dreptul șocant.

Bărbatul a povestit întreaga întâmplare pe o rețea de socializare și pentru internauți a fost un bun prilej de dezbatere.

Doi tineri au făcut testul ADN din curiozitate, dar au trăit șocul vieții! Ce au descoperit

Când testele ADN au venit, cei doi au citit rezultatele și au rămas stupefiați.

CE AU DESCOPERIT LA TESTUL ADN

Bărbatul avea în familie, printre generațiile trecute, o rudă care a fost criminal în serie!

Degeaba a încercat tânărul să-i explice iubitei sale că el nu aare nimic de-a face cu pornirile violente ale strămoșului său, căci femeia nu a mai vrut să aibă de-a face cu el.

Chiar dacă oamenii de pe itnernet care au aflat povestea au spus că nu e mare pierdere din moment ce tânăra îl apreciază într-un mod atât de superficial, acest lucru poate fi un detaliu de luat în calcul pentru alții care doresc să facă testul ADN și să își descopere arborele genealogic! Nu se știe niciodată ce ar putea ieși la iveală!

Le-ai folosit de nenumărate ori, dar n-ai știut niciodată asta! Cine au fost regii de pe cărțile de joc... Quasimodo a existat în realitate! I se spunea „Le Bossu” și nu era clopotar! Cine a fost, de fapt, cocoșatul de la Notre...
Focaccia simplă de casă. Rețetă de pâine din bucătăria italiană
Atunci când ți-e poftă de pâine preparată în casă, cu siguranță te gândești care ar fi...
Horoscopul zilei de 31 martie 2023. Leii sunt plini de energie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 31 martie 2023 spune că nativii din zodia Leilor nor avea parte de o zi...
Parteneri
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2023. Taurii vor avea parte de o nouă poveste de iubire
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x