Antena Căutare

Doi tineri din Cluj au creat un "site de imprumuturi": Te inscrii si ai la dispozitie orice vrei!

De primit, e usor sa primesti. Dar sa dai? In mijlocul Sarbatorilor, un site de "imprumuturi", gandit de doi clujeni, aduce bucurie utilizatorilor sai. Proiectul pune la dispozitie cam orice obiecte, de la carti pana la autoturisme, care pot fi imprumutate. Iar totul se bazeaza pe increderea reciproca dintre utilizatori, chiar daca fiecare pune cat il lasa inima.

Incredere. Unul dintre cuvintele care-au fost baza ideii site-ului. Primesti invitatia, iti faci cont, iar apoi ai acces la tot ceea ce iti ofera platforma. Poti imprumuta, poti face schimb sau poti dona. Sau chiar toate trei.

Cei doi membri fondatori, Mircea si Daniel, se cunosc doar de cateva luni. Pare putin. Dar pe ei i-a unit din start sentimentul ca pot avea incredere unul in celalalt, iar restul a venit de la sine. Mircea are 26 de ani si lucreaza ca freelancer in IT. Daniel este masterand in Statele Unite.

“Pentru inceput am pus niste carti de antreprenoriat. Pentru ca noi aici suntem pana la urma niste antreprenori. Am pus cartile pentru a-i ajuta pe calea aceasta”, spun ei. Acestor carti le vor urma si cateva electrocasnice, numai bune sa umple golul de prin bucatarii. Si chiar.... autoturisme.

Membrii site-ului spera sa ajunga la cat mai multi utilizatori in Romania, iar apoi sa se extinda si in alte tari. Pentru ca asa se creeaza prietenii, iar oamenii devin mai buni.

foto: usetogether.com

GALERIE FOTO! Cum arata viata la -59 de grade Celsius... Taranul cu Maserati se lauda cu un brad inedit: un fotoliu decorat cu bani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x