Antena Căutare

Doi tineri din Filipine şi-au unit destinele exact când vulcanul Taal a început să erupă! Au avut o nuntă spectaculoasă și plină de adrenalină - VIDEO

Doi tineri din Filipine vor rămâne cu nişte imagini spectaculoase de la nuntă. Evenimentul a avut loc fix când vulcanul Taal a început să erupă. În loc să fugă, au profitat de moment şi au surprins fotografii memorabile. Vulcanul a început să erupă în weekend şi a oferit un spectacol uluitor. Autorităţile avertizează însă că pericolul este uriaş. O erupţie de mari proporţii este iminentă.

Un strat gros de cenuşă acoperă totul pe o suprafaţă de zeci de kilometri în Filipine. Este cenuşă vulcanică şi, în ciuda eforturilor localnicilor, continuă să cadă din cer fără oprire.

Ca măsură de protecţie, pe toată insula, şcolile au fost închise iar satele cele mai apropiate de vulcan au fost evacuate. Trezit la viaţă după 43 de ani, vulcanul Taal ameninţă să erupă în orice clipă. Nivelul de alertă ca urmare a erupţiei vulcanului Taal este stabilit la nivelul patru, ceea ce înseamnă că erupţii periculoase pot avea loc în orice moment!

La 70 de kilometri sud de Manilla, vulcanul a dat un spectacol uluitor. Un cuplu de tineri au ignorat pericolul şi, ce-i drept, s-au ales cu un album de nuntă spectaculos. Îndrăgostiţii şi-au rostit jurămintele exact când vulcanul a început să erupă.

Dincolo de peisaj, pericolul este real. Vulcanul a început, cu ore în urmă, să arunce lavă. Taal este al doilea cel mai activ vulcan din Filipine.

Gafa făcută de niște hoți fără experiență! Au crezut că au furat cocaină, însă în cutie se afla altceva: „au gustat din ... Imagini spectaculoase publicate de NASA. Galaxia noastră, Calea Lactee, fotografiată în cea mai frumoasă ipostază...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x