Antena Căutare

Duminică, ora 15:00, FĂRĂ PANTALONI LA METROU! "No Pants Subway Ride" cucereşte Bucureştiul pentru prima dată!

Se desfăşoară, la nivel mondial, din 2002, dar în România îşi va face debutul duminică, 11 ianuarie 2015! Iată absolut tot ce trebuie să ştii despre evenimentul care va lăsa călătorii de la metroul bucureştean în lenjerie intimă

Se desfăşoară, la nivel mondial, din 2002, dar în România îşi va face debutul duminică, 11 ianuarie 2015! Iată absolut tot ce trebuie să ştii despre evenimentul care va lăsa călătorii de la metroul bucureştean în lenjerie intimă.

Staţi fără grijă, nimeni nu este obligat să renunţe la haine! "No Pants Subway Ride" este dedicat celor care vor, de bunăvoie şi nesiliţi de nimeni, să condimenteze o banala plimbare cu metroul printr-o ţinută muuuult mai relaxantă. Şi, fie vorba între noi, mult mai sexy!

CUM A ÎNCEPUT TOTUL

În 2002, şapte băieţi plin de curaj au realizat una dintre cele mai haioase farse făcute vreodată în metroul din New York! Au intrat în vagoane îmbrăcaţi de iarnă, cu geci, căciuli, mănuşi şi bocanci, dar au "uitat" acasă pantalonii!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cum, la vremea respectivă, isprava tinerilor s-a răspândit rapid în întreaga lume, mai multe oraşe au hotărât să "împrumute" ideea şi să organizeze o astfel de călătorie cu metroul în fiecare an, pe 11 ianuarie.

VEZI AICI CLIPURILE FILMATE ÎN ÎNTREAGA LUME, DIN 2002 ŞI PÂNĂ ÎN 2014

UNDE, ÎN CE FEL ŞI CUM SE VA PROCEDA ÎN BUCUREŞTI

În Bucureşti, cei interesaţi sunt aşteptaţi duminică, la ora 15.00, la ieşirea de metrou Unirii - Hanul lui Manuc. Planul pentru ruta şi modul în care vor fi organizaţi participanţii va fi anunţat la locul de întâlnire.

Acolo, doritorii vor fi organizaţi în grupe şi împărţiţi la un anumit vagon. Fiecare lider îşi va împărţi participanţii în grupe mai mici, atribuind fiecăruia o staţie specifică unde să se dezbrace de pantaloni, respectiv fustă.

CE SPUNE METROREX?

Metrorex nu şi-a dat acordul pentru evenimentul No Pants Subway Ride (Fără pantaloni la metrou), iar cei care tulbură ordinea şi linişte publică sau sunt indecenţi vor fi amendaţi, au declarat miercuri, pentru Mediafax, reprezentanţii companiei

"Este un act de indecenţă şi de lipsă de respect faţă de ceilalţi călători", au precizat reprezentanţii Metrorex, adăugând că dacă vor fi astfel de cazuri, se vor aplica sancţiuni conform legii.

Înainte să aplice amenzile despre care tot amintesc, cei de la Metrorex ar fi bine să-i întrebe pe ceilalţi călători dacă sunt cu adevărat deranjaţi. Care domn ar spune că nu-i face plăcere să vadă o domnişoară în lenjerie intimă? Ce doamnă sau domnişoară ar refuza distracţia de a-i vedea pe bărbaţi în bocanci de iarnă şi pantaloni scurţi??

CÂTEVA IDEI DE STAŢII NOI

Mai mult, dacă şefii Metrorex ar ieşi un pic din rigorile tunelului, ar putea modifica câte puţin staţiile deja cunoscute.

Altfel, cum ar fi ca duminică, în timpul desfăşurării "No Pants Subway Ride", călătorii să fie anunţaţi că urmează staţiile "Piaţa desuurilor", "Pantalimon", "Boxerilor", "1 Mai Dezbrăcat", "Timpuri Goale", "Mihai Dezbrăcatul", "Apărătorii Lenjeriei", etc...

Taurii și Vărsătorii vor avea parte de mega surprize! Pentru Lei, ar fi indicat să renunțe la gelozie! Află ce-ți rezerv... Scandal, în direct, între părintele Onufrie și un moderator tv! Schimb dur de replici, cu privire la icoana făcătoare de...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x