Căutare Live

El este băiatul cu cei mai frumoşi ochi din lume. Are o abilitate specială, oamenii sunt convinşi că este un Mutant

Se vorbeşte din ce în ce mai mult despre persoane născute cu abilităţi speciale. un băiat din China a câştigat popularitate în momentul în care în presa locală a apărut un material despre viaţa lui. În China,

Se vorbeşte din ce în ce mai mult despre persoane născute cu abilităţi speciale. un băiat din China a câştigat popularitate în momentul în care în presa locală a apărut un material despre viaţa lui.

În China, persoanele cu ochi albaştri sunt o raritate. Culoarea nu este singurul lucru deosebit la ochii lui - poate vedea pe întuneric, asemena unei pisici!

Numele lui este Nong Yousui, dar prietenii de joacă îl strigau "băiatul pisică", poreclă născută de la ochii băiatului.

Tatăl copilului a spus că ochii băiatului său au atras atenţia încă de la naşterea micuţului. A mai spus şi că Nong poate vedea perfect pe întuneric.

A urmat un experiment. Într-o încăpere cufundată în beznă, băiatului i s-a dat o serie de exerciţii de matematică, pe care cel mic le-a rezolvat fără vreo problemă.

În ciuda faptului că a excelat la vederea nocturnă, Nong avea dificultăţi mari în a sta în lumină, tocmai din cauza ochilor sensibili.

Astăzi, nu se ştiu foarte multe despre soarta lui. Mai jos, puteţi vedea primul interviu dat de familia Yousui.

Acest test a SCHIMBAT milioane de vieți. Are o singură întrebare... Semnificațiile ascunse ale broderiilor de pe iile românești. Puțină lume știe ce mistere sunt cusute pe cămășile tradiți...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri