Antena Căutare

„Ești ca o PĂPUȘĂ!” Ea e tânăra de la care nimeni nu își poate lua ochii! Uite cum arată, pare greu de crezut că e ADEVĂRATĂ!

O tânără de 26 de ani din Rusia a reușit să uimească o lume întreagă după ce a demonstrat tuturor cât de mult seamănă cu păpușa Barbie.

O tânără de 26 de ani din Rusia a reușit să uimească o lume întreagă după ce a demonstrat tuturor cât de mult seamănă cu păpușa Barbie.

Angelica Kenova nu este la fel de cunoscută precum celebra Valeria Lukyanova, dar își dorește să dețină titlul de „păpușa Barbie umană”.

Spune că a fost crescută precum o prințesă, fără să aibă voie să iasă cu prietenii sau să aibă un iubit. Tânăra a mai declarat că nu se simte capabilă să se integreze în lumea reală și o preferă pe cea a păpușilor.

Cel mai HAIOS TEST! Completează şirul, dar fără cifra "6". Ai curaj?... Stalin, într-o altă lumină! Lucruri neştiute despre celebrul conducător rus: Avea o mână mai scurtă decât alta şi a lucr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x