Antena Căutare

Experiment: au pus lacat la pubela, dar dau mancare gratis "scormonitorilor"

Primaria din orasul spaniol Girona a ferecat tomberoanele, pentru ca sarmanii sa nu mai caute in gunoaie. In schimb, incepand de astazi, ofera hrana, gratis, pentru acestia. "Se pastreaza, astfel, demnitatea umana!", spun edilii

Incepand de astazi, pubelele de gunoi din localitatea spaniola Girona au...lacat. Nimeni nu va mai putea scormoni in ele, in cautare de mancare. Primaria a declarat ca a luat aceasta masura pentru a "proteja sanatatea locuitorilor" dar si pentru "respectarea demnitatii umane". In schimb, a ajuns la un acord cu trei lanturi de supermarketuri din oras care vor dona hrana ce poate fi consumata inca, dar care se afla pe ultima suta de metri la garantie, pentru a-i hrani pe nevoiasi. Doi agenti se vor afla langa aceste pubele, le vor deschide pentru cei care doresc sa arunce gunoiul, iar pe "scormonitori" ii vor trimite spre cantinele sociale!

"Am dedus ca sunt cam 90-100 de persoane nevoiase care cauta hrana in gunoaie", a declarat un oficial. "De aceea, de acum incolo, la fiecare 15 zile, lanturile de supermarketuri vor dona 800 de pachete cu hrana. Daca va fi necesar, numarul acestora va fi suplimentat la 1.000. Angajatii nostri vor veghea ca nimeni sa nu mai caute in pubele ori tomberoane".

Opozitia a sarit ca arsa, intrebandu-se daca Primaria vrea sa-si faca imagine ori doreste, cu adevarat, sa nu mai vada oameni care cauta prin gunoaie. In replica, edilii au anuntat ca spera ca in curand toate cele 35 de supermarketuri care ofera mancare in Girona sa se alature programului.

E real asa ceva? Cel mai tare video al anului!!!!... F-A-B-U-L-O-S!!! Rusii vin la plaja cu tancul!!!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x