Antena Căutare

Explore the Romanian Waters

Am stat cateva zile in orasul Stei, din Bihor, ca sa scriu un reportaj despre ultima mina de uraniu din Apuseni, si am ramas fara par chiar de a doua zi. Nu pentru ca as fi fost iradiat atat de repede, ci din motive ce tin de calitatea turismului pe la noi.

Era pe la sfarsitul lui martie 2006. Inca de cand am ajuns in Stei mi s-a parut ca era ceva in neregula cu orasul. In primul rand, nu avea decat un singur hotel, cand ar fi trebuit sa fie un orasel turistic plin de viata, fiindca, in orice directie ai porni din Stei, nimeresti in gradina carpatica si te poti apuca de explorat.

In al doilea rand, mi s-a parut ca tot ce misca in orasul ala apartine fratilor Micula, supranumiti The Chemical Brothers. Local, li se mai spune si Fas si Poc, de la bauturile carbogazoase si de la chipsurile crocante pe care le produc. Peste tot prin oras erau frigidere verzulii cu Izvorul Minunilor si Tutti Fresh. Inclusiv la o farmacie am vazut. Si hotelul tot al lor era. Turisti nu prea veneau, ca inca nu aveam brand pe atunci, in schimb erau destui soferi de TIR, asteptand sa incarce sucuri ieftine si sa le duca in toata tara.

Am prins si eu o camera. Receptionera a crezut ca sunt un hot si mi-a dat telecomanda pe semnatura, sa nu fug cu ea. Am semnat ca prostul, fiindca telecomanda aia era oricum defecta. Am observat cand am ajuns in camera.

Televizorul era o capcana pentru soareci. Nu mai avea butoane, numai niste gaurele in care iti prindeai degetele cand voiai sa schimbi canalul. Bineinteles, canalul acela tv era tot al fratilor Micula si transmitea multa reclama la apa si sucuri carbogazoase. Cand am vrut sa-mi pun telefonul la incarcat, priza a intrat cu totul in perete si degeaba m-am chinuit s-o scot cu un pix si s-o aduc in pozitie, la datorie. Patul era prins cu un placaj batut in cuie.

Tot articolul, in Jurnalul National

Explore the Moldavian Bride... Video! Casa fara costuri! Se auto-intretine!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x