Antena Căutare

Expoziţie de artă semnată Britney Spears, deschisă în Franţa

O expoziţie cu picturi realizate de cântăreaţa americană Britney Spears va fi deschisă în Franţa luna aceasta, potrivit NME.

Galeria Sympa din oraşul Figeac din sud-vestul Franţei a anunţat pe Instagram deschiderea expoziţiei „Sometimes you just gotta play”. Cântăreaţa a folosit aceleaşi cuvinte când a publicat pe Instagram, în urmă cu trei an, un clip în care apărea pictând în grădina casei ei.

Vernisajul primei expoziţii a lui Spears va avea loc pe 18 ianuarie.

Galeria a precizat că expoziţia va fi deschisă „până ce lumea se va sfârşi”, referire la piesa „Till the World Ends” al lui Spears.

Anunţul a fost însoţit de o imagine cu un tablou pe care cântăreaţa l-a donat într-o licitaţie caritabilă din Las Vegas în 2017, organizată cu scopul de a ajuta victimele atacului de la festivalul Root 91 Harvest. El a fost cumpărat cu 10.000 de dolari de Robin Leach, prezentatorul emisiunii CBS „Lifestyle of the Rich and Famous”.

În urmă cu un an, artista a fost internată într-un centru de tratament psihiatric, după ce şi-a anulat rezidenţa în Las Vegas din cauza problemelor de sănătate cu care se confrunta tatăl ei.

Britney Spears, născută pe 2 decembrie 1981, în McComb (Mississippi), este cântăreaţă, dansatoare şi actriţă. Primele ei două albume de studio, „Baby One More Time” (1999) şi „Oops!... I Did It Again" (2000), au propulsat-o între starurile muzicii pop. Britney Spears a câştigat numeroase trofee, între care un Grammy şi două premii Emmy, a lansat în total 9 albume de studio, cel mai recent fiind „Glory", apărut în august 2016. Discurile ei au fost vândute în peste 100 de milioane de copii pe plan mondial.

Sursa : news.ro

O echipă de cercetători americani a creat „roboţi vii” pornind de la celule de broaşte... Gafa făcută de niște hoți fără experiență! Au crezut că au furat cocaină, însă în cutie se afla altceva: „au gustat din ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x