Antena Căutare

„Fantoma aceasta mi-a schimbat viața!” O femeie a pățit ceva de-a dreptul PARANORMAL!

O femeie din Marea Britanie a reușit să șocheze o lume întreagă atunci când a demonstrat tuturor că o fantomă i-a salvat viața.

O femeie din Marea Britanie a reușit să șocheze o lume întreagă atunci când a demonstrat tuturor că o fantomă i-a salvat viața.

Barbara Phoenic suferea de dureri cumplite de spate de mai bine de șapte ani. Fibromialgia a împiedicat-o să mai ducă o viață normală. Niciun tratament nu a ajutat-o, așa că a decis atunci să apeleze la o metodă inedită.

Prietenii și apropiații au sfătuit-o să apeleze la o metodă paranormală de vindecare. Aceasta presupunea contactarea unui spirit care să știe leacul femeii.

Cu ajutorul unui mediu, femeia a intrat în contact cu un spirit ce se prezenta ca fiind un medic din secolul al XIX-lea. Căzută într-o stare de transă, femeia a simțit cum ceva straniu se petrece în corpul ei.

La finalul ședinței de spiritism, aceasta a început să se simtă bine, ca și când boala dispăruse complet.

Regele „Playboy” al României a avut o viață amoroasă ce a pus Guvernul și Casa Regală pe jar! Una dintre cele mai tumult... Trebuie să ştii asta: A fost descoperită reţeta perfectă pentru floricele de porumb! E atât de simplu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x