Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Animatie: Ferdinand

Femeia care face bebeluși din silicon ce par reali. Păpușile ei fac înconjurul internetului

Artista face obiectele de artă să pară vii, chiar dacă sunt făcute din silicon.

Femeia care face bebeluși din silicon ce par reali. Păpușile ei fac înconjurul internetului

facebook.com/jimenez.gibbs/

Susan Gibbs, în vârstă de 49 de ani, din Canada este pasionată de pictură. Dar nu vorbim despre pictura pe pânză, pe hârtie sau sticlă, ci despre ceva cu totul neobișnuit. Susan pictează bebeluși din silicon, păpuși cunoscute sub numele de “renăscuți”.

Posted by Susan D Jimenez-Gibbs on Saturday, 3 October 2020

Pasiunea ei a debutat în 2010 când artista a aflat că poate să le facă să pară extrem de realiste. După ce cumpărase câteva astfel de păpuși din silicon pentru a începe o colecție, Susan și-a dat seama că ar fi mai ieftin dacă le-ar face ea singură.

Posted by Susan D Jimenez-Gibbs on Wednesday, 13 May 2020

Pentru a face o singură păpușă, lui Susan îi trebuie aproximativ 4 săptămâni. Procesul e atât de încelungat pentru că ea le pictează strat cu strat pentru a le face pielea să pară atât de reală. Apoi ea adaugă părul și papușile renăscute par că sunt însuflețite.

Posted by Susan D Jimenez-Gibbs on Tuesday, 21 July 2020

În prezent, Susan vinde păpușile care seamănă cu bebeluși reali, făcând o afacere din asta. Ea îi vinde online, cu 8.000 dolari bucata. Cei mai greu nu îi este să îi creeze, ci să se despartă de ei atunci când îi vinde.

Posted by Susan D Jimenez-Gibbs on Monday, 14 September 2020

Când vede rezultatul final, Susan se simte ca o mama mândră, știind că a stabilit deja o conexiune cu aceste păpuși. Toți bebelușii din silicon sunt vânduți împreună cu un set de haine și un coșuleț. Majoritatea păpușilor vândute sunt folosite pentru terapie în azilele de bătrâni. De asemenea, unele sunt folosite ca păpuși memoriale de către mamele care și-au pierdut copiii, potrivit dailymail.co.uk.

Recomandari