Antena Căutare

Femeile se simt cel mai atrase de acest tip de corp. Cum arată bărbatul perfect în viziunea lor

În funcție de fizic și forma corpului, femeile analizează care e cel mai bun potențial candidat pentru rolul de partener.

Femeile se simt cel mai atrase de acest tip de corp. Cum arată bărbatul perfect în viziunea lor

profimedia

Oamenii de știință au făcut un studiu bazat pe un sondaj de opinie ce include femei. Participanții au fost rugați să dea note bărbaților de la 1 la 7, în funcție de cât de atrăgători cred ei că sunt.

Studenții care au participat la studiu au votat 200 de fotografii cu bărbați care nu purtau tricouri, fără să li se vadă fețele. Potrivit studiului 160 din 200 de respondenți au votat fotografiile cu bărbații care erau cel mai în formă, cu o siluetă atletică și mușchii conturați.

Autorul studiului Aaron Lukaszewski a declarat că era de așteptat ca aproape toate femeile să prefere bărbații care arată puternici pentru că aceștia le pot oferi protecție în situații critice. Un bărbat cu un corp puternic este un semn că acesta e sănătos, face sport și că probabil are succes și în carieră. De asemenea, acest tip de corp, cel atletic, demonstrează că poate avea grijă de familia sa.

Cu toate acestea, rezultatele studiului ar putea varia, dacă ar fi fost făcut la o scară mai largă și ar depinde de vârsta femeilor participante la studiu, dar și cultura lor. Mai mult decât atât, pe lângă caracteristica fizică, respondentele studiului nu știau absolut nimic legat de IQ-ul bărbaților din fotografii, o caracteristică poate la fel de importantă ca și fizicul.

Ziua nașterii și bolile la care suntem predispuși. Ce spun numerologii...
Obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. Ce să faci în cazul în care ai început să uiți lucruri
Ai mai jos o listă cu obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. În ultimii ani au...
Horoscopul zilei de 24 martie 2023. Taurii sunt sfătuiți să fie liberi. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 24 martie 2023 spune că Taurii sunt încurajați de către astre să se...
Parteneri
Ratatouille la cuptor. Rețetă franțuzească de ghiveci din legume
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x