Antena Căutare

Fii o femeie inteligentă! Cum să-ți faci iubitul să-ți mănânce din palmă în funcție de zodie!

Orice femeie își dorește ca iubitul să-i facă pe plac, motiv pentru care a sosit momentul să înveți să seduci un bărbat în funcție de zodia sa.

Orice femeie își dorește ca iubitul să-i facă pe plac, motiv pentru care a sosit momentul să înveți să seduci un bărbat în funcție de zodia sa.

Așadar, fii inteligentă și ține cont de sfaturile de mai jos:

Cum să seduci un bărbat Berbec

Pentru a seduce un bărbat Berbec trebuie să ştii să joci după regulile lui. Regulă numărul 1: o urmărire hoţ! De fapt, pentru bărbatul Berbec, jocul urmăririi este mult mai incitant decât rezultatul.

Nu uită niciodată natură cuceritoare a bărbatului Berbec. Întotdeauna va vrea ceea ce nu poate avea deoarece acest lucru va scoate la suprafaţă spiritul lui de luptător şi îl va face să se lupte. Ştii expresia “hard to get”? Este exact ceea ce atrage un bărbat Berbec. Va fi un mesaj prin care el va înţelege că tu eşti un premiu pe care trebuie să vrea să îl câştige.

A seduce un bărbat Berbec nu este la fel de dificil precum este să îl ţii lângă ţine mai mult timp. Ţine cont că el adoră provocările, ceea ce înseamnă că nici certurile nu îi sunt străine. Trebuie să îl faci să înţeleagă că nu te poate domină. Din când în când, lasă-l să te protejeze! Bărbaţii Berbec adoră să fie “cavalerii care salvează domniţele aflate în primejdie”. Pentru a-l seduce nu trebuie să îţi fie teamă să ripostezi atunci când va certaţi. În caz contrar îşi va pierde interesul şi jocul se va termină.

Cum să seduci un bărbat Taur

Formulă cu care poţi seduce un bărbat Taur este simplă. Invită-l la ţine acasă şi aşteaptă-l cu o cină pe care ai pregătit-o chiar tu. Creează o ambianţa plăcută. Răspunde la uşa îmbrăcată sexy. Ai grijă ce parfum foloseşti. Mirosul parfumului tău trebuie să-l cucerească atunci când stai lângă el şi te pregăteşti să-i torni vin în pahar.

Acest preludiu senzual îl va face să te dorească din ce în ce mai tare. După cină oferă-te să îi faci un masaj. Va capitula şi va fi numai al tău. Nu uită că bărbatul Taur este posesiv şi din acest motiv trebuie să îl faci să ştie că eşti numai şi numai al lui.

Cum să seduci un bărbat Gemeni

Un bărbat Gemeni este destul de greu de cucerit. Dacă vrei să îl seduci trebuie să îi laşi spaţiu suficient să se desfăşoare. Bărbaţii Gemeni au nevoie de stimulare mentală, prin urmare trebuie să îi seduci mintea. Flirtează în timpul convorbirilor telefonice, prin intermediul emailurilor, apelează la orice metodă pentru a-i atrage atenţia.

Atunci când intenţionezi să seduci un bărbat Gemeni încearcă să nu te implici emoţional din primul moment. Nu vorbi despre viitorul vostru comun. Distrează-te împreună cu el şi nu trebuie să îţi fie teamă să încercaţi ceva nou mai ales atunci când vine vorba de sex. Varietatea este metodă cea mai bună prin care poţi să îl seduci şi să te asiguri că va fi alături de ţine mai mult timp.

Razi atunci când spune glume, fă-l să se simtă cel mai inteligent om de pe planetă. Lasă-i spaţiu – acesta este un afrodisiac pentru bărbatul Gemeni.

Cum să seduci un bărbat Rac

Bărbatul Rac este sensibil. Dacă vrei să îl seduci trebuie să-l faci să se simtă în siguranţă. Ajută-l să treacă peste momentele grele, peste relaţii eşuate, arată-i că alături de ţine va fi în siguranţă.

Alintă-l, oferă-i sprijin, susţine-l în toate privinţele. Îl va face să dorească să facă la fel pentru ţine.

Poate fi cel mai tandru iubit aşa că, dacă doreşte, lasă-l să te sufoce cu dragostea lui. Încrederea ta în el este cel mai seducător elixir.

Află mai multe detalii, aici!

Să fie un SEMN că sfârșitul Lumii se apropie!? Cum arată cocoșul ăsta te va înspăimânta!... VIDEO: Credință, dincolo de orice! De ce merg oamenii la moaște!? Răspunsurile trecătorilor… de râsul curcilor!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x