Antena Căutare

Forrest Gump de Romania a ajuns la Bucuresti. A parcurs peste 110 kilometri in 12 ore!

Forrest Gump de Romania a parcurs peste 110 kilometri in putin peste 12 ore. Florin Stanciu a ajuns la Bucuresti azi dimineata, iar de la 9 si 30 de minute a pornit deja intr-o alta cursa. Va alerga 42 de kilometri si 195 de metri la Maratonul International al Bucurestiului. Face acest efort supraomenesc pentru protejarea naturii.

Dupa aproape 100 de kilometri, Florin nu pare deloc obosit. Ba din contra, pare ca abia s-a incalzit. A alergat toata noaptea ca sa ajunga la timp pentru maratonul international.

"Singurul lucru pe care trebuie sa il faci este sa te concentrezi la mers si sa gandesti pozitiv. Nu trebuie sa te gandesti niciodata la cati kilometri mai ai de parcurs, ci sa ai minte tot timpul la final", a spus maratonistul.

Pentru a ajunge la aceasta performanta, Florin a avut parte de un antrenament "de spartan", dupa cum el insusi a zis, timp de un an si jumatate. Forrest Gump de Romania mai are la activ inca trei maratoane, despre care spune ca nu le-ar fi dus pana la capat daca nu ar fi avut un psihic foarte puternic.

Forrest Gump de Romania a inceput cursa de 150 de kilometri... Salt de la marginea atmosferei: Un austriac vrea sa sara de la cea mai mare inaltime si sa depaseasca viteza sunetului!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x