Antena Căutare

Forrest Gump de Romania a inceput cursa de 150 de kilometri

Sanatatea noastra ar trebui sa fie pe primul loc. Cu acest gand, Florin Stanciu, un om simplu din Arges dar cu ambitii uriase, a pornit in incercarea vietii lui. Forrest Gump de Romania si-a propus sa alerge peste 150 de kilometri in mai putin de 24 de ore. In acest fel spera sa convinga autoritatile sa impiedice taierea padurilor iar pe fumatori, sa se lase de acest viciu.

Inainte sa porneasca in cursa, vecinii lui Florin s-au adunat pe la porti sa-l incurajeze. E un barbat cuminte, harnic si are buna-vointa. Il cunosc de cand era mai micut. Un copil care a fost incerct de multe greutati in viata, cu o educatie aleasa, ramas fara mama, s-a descurcat singur.

Este oricum un invingator si stiti ce-i mai trebuie? O sotie si niste copii minunati. Traseul, lung de peste 150 de kilometri a inceput din localitatea Priboeni si va continua pe Drumul National 7, pana la Bucuresti.

Dupa o noapte intreaga petrecuta pe drum, temerarul va face o singura pauza, dimineata, cand spera sa ajunga in capitala. Apoi, va lua startul intr-un alt maraton: impotriva fumatului. Totul cu un singur scop. Sa demonstreze cat de important este sa ne mentinem plamanii sanatosi. Florin este deja la a 5-a cursa si stie ca pe drum pot aparea surprize. Cum ar fi cainii.

Si vremea este frumoasa, asa ca sa speram ca nimic nu-i va sta in cale.

Arad: Padure de stalpi pe trotuar si monument in mijlocul strazii ... Forrest Gump de Romania a ajuns la Bucuresti. A parcurs peste 110 kilometri in 12 ore!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x