Antena Căutare

FOTO! Ai bani, supravieţuieşti. Aşa arată BUNCĂRELE construite de bogaţii lumii de teama unor atacuri nucleare sau dezastre naturale: 15 etaje, piscină, sală de forţă şi mâncare pentru cinci ani

Americanii au construit un buncăr de lux pentru cei cu dare de mână! Complexul are 15 etaje şi va rezista chiar şi celor mai mari dezastre naturale sau nucleare. Preţurile sunt, desigur, colosale: între 1 şi 4 milioane de dolari

Americanii au construit un buncăr de lux pentru cei cu dare de mână! Complexul are 15 etaje şi va rezista chiar şi celor mai mari dezastre naturale sau nucleare. Preţurile sunt, desigur, colosale: între 1 şi 4 milioane de dolari

Situat în statul american Kansas, construcţia complexului de buncăre a avut drept bază un siloz de rachete, construit de Corpul Inginerilor din Armata SUA.

CITEŞTE ŞI Şmecherie la alt nivel! China construieşte o localitate complet acoperită de verde. Zeci de mii de copaci vor fi plantaţi în “oraşul pădure”

Cifrele sunt impresionante: 15 etaje construite în pământ, ziduri de beton de peste 3 metri grosime, piscină, saună, sală de forţă, un centru medical de prim ajutor, un bar, un zid de alpinism, o sală de gimnastică, o bibliotecă, ba chiar şi un cinematograf, scriu cei de la The Independent.

De asemenea, apartamentele sunt dotate cu internet cu fibră optică iar acoperişul poate rezista la vânturi mai mari de 800 de km/h.

Larry Hall a cheltuit 20 de milioane de dolari pentru a-l transforma într-un complex de apartamente de lux. Astfel, Survival Condo vinde apartamentele la preţuri cuprinse între 1,5 milioane de dolari şi 4 milioane de dolari.

Partea interesantă apare atunci când afli că buncărul îşi poate susţine proprietarii timp de cinci ani, prin sere hidroponice şi creşterea de peşti.

Primul set de apartemente a fost vândut înainte de terminarea construcţiei complexului în 2012. Cel de-al doilea complex este rezervat în proporţie de 50%, iar construcţia se va termina în 2018.

Toţi oamenii singuri să apeleze la el! Primul serviciu de “plimbat oamenii” face furori din America până în Marea Britan... Tu ce faci în pauza de muncă? S-au inventat capsule similare celor din navele spațiale, în care angajații obosiți își po...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x