Antena Căutare

FOTO! Fred si Ned, pisicile cu 18 degete in plus!

Cele doua pisici de patru luni sunt polidactile, adica au mai multe degete decat este normal, si se afla in ingrijirea unei organizatii britanice care spera sa le gaseasca stapani, relateaza Daily Mail.

De obicei, pisicile au cate patru degete pe labutele din spate si cate cinci pe cele din fata. Fred are 10 degete in plus, iar Ned doar opt. Veterinarul care le-a consultat a declarat ca nu a intalnit niciun caz asemanator in 40 de ani de practica.

Desi arata neobisnuit, faptul ca pisicile au degete in plus nu le afecteaza sanatatea si nici pofta de joaca. Aceste animale sunt foarte jucause si din cauza malformatiei lor apuca mai bine mingile, dar nu se descurca prea bine cand vine vorba de catarat.

Exista o legenda care circula printre marinari, care sustin ca astfel de pisici traiau pe corabii. In Marea Britanie, au mai fost intalnite si alte cazuri de pisici polidactile.

Foto: Daily Mail

FOTO! Minunata lume din jurul nostru, vazuta la microscop... FOTO! Design iesit din comun: cladirea cu birouri suspendate in aer!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x