Antena Căutare

FOTO VIRAL. A comandat un tort surpriză pentru iubitul ei, însă ceea ce a primit este dincolo de orice imaginaţie: "De-a dreptul dezgustător!"

Torturile personalizate se numără printre cele mai frumoase cadouri pe care le poţi dărui celor dragi. Dar ce te faci când primeşti în loc de ce ţi-ai dorit ceva atât de urât încât nici nu îţi vine să îl mai iei din cofetărie?!

Torturile personalizate se numără printre cele mai frumoase cadouri pe care le poţi dărui celor dragi. Dar ce te faci când primeşti în loc de ce ţi-ai dorit ceva atât de urât încât nici nu îţi vine să îl mai iei din cofetărie?!

A păţit-o pe pielea ei o femeie din Lemington, în New Castle, din Marea Britanie. Sharon Bijin a avut şocul vieţii sale atunci când a primit un tort pe care îl comandase special pentru bărbatul iubit. Cum acesta este pasionat de fitness, tânăra s-a gândit că cel mai bine i s-ar potrivi un tort în formă de biceps.

A găsit pe Facebook un cofetar care părea să fie perfect pentru această "misiune" iar imaginile cu prăjitura personalizată păreau o mică operă de artă. Doar că rezultatul final a lăsat mult de dorit.

În clipa în care a primit acasă respectivul tort pe care a plătit 50 de lire, Sharon a fost total dezgustată...

Imaginea, în galeria foto de mai sus!

Primele imagini de la NUNTA ANULUI din România! Peste 3.000 de persoane participă la evenimentul primarului din Ulmeni. ... Viral. Imaginea care a pus pe jar mii de părinţi. Cum au fost fotografiate degetele acestui bebeluş: "Sterilizaţi-v...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x