Antena Căutare

Fotografiile care au aprins Facebook-ul! Userii se intreaba cine sunt cei doi si de ce sunt atat de importanti

Mai multe fotografii postate pe Facebook de acest barbat au starnit controverse pe Internet. Cine este el, dar mai ales femeia de langa el?

In respectivele fotografii nu este nimeni altul decat Barack Obama, cel care a fost recent investit a doua oara ca presedinte al Statelor Unite, in ovatiile a un milion de persoane.

El a publicat pe contul sau oficial de Facebook o serie de fotografii din copilaria sa, unde apare alaturi de mama sa, Stanley Ann Dunham.

Barack Hussein Obama al II-lea (pe tatal lui il cheama tot Barack Hussein Obama) s-a nascut in data de 4 august 1961, in Honolulu, Hawaii. Tatal lui e nascut in provincia kenyana Nyanza, iar mama sa in Wichita, Kansas.

Această femeie l-a născut pe cel mai puternic om din lume. Vezi o serie de fotografii inedite

Barack Obama, micul copil care a devenit mare om!

Este al 44-lea presedinte al Statelor Unite (primul afro-american ales in aceasta functie), in urma alegerilor prezidentiale din 4 noiembrie 2008, alaturi de Joe Biden ca vicepresedinte.

Atunci, a fost investit in functie la 20 ianuarie 2009 si l-a inlocuit pe predecesorul sau George W. Bush. Al doilea mandat a fost castigat in urma alegerilor prezidentiale din 6 noiembrie 2012.

Dar, daca emotiile s-au terminat pentru Barack Obama, pentru fratele sau vitreg abia incep. Malik Obama a decis sa calce pe urmele celebrului sau frate si sa intre in viata politica. Nu in SUA, ci in Kenya. S-a inscris la alegerile locale din vestul tarii pentru un post de guvernator. Daca va castiga, acesta a promis ca va candida si la alegerile prezidentiale din Kenya.

Foto: Facebook.com

VIDEO FUNNY DE TOT! Cat puteti sa stati in picioare pe gheata? Masini si oameni, pe derdelus... Surpriza din tigaie! Oul Matrioska a spart toate recordurile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x