Antena Căutare

Un adevărat MIRACOL! Gemenii care s-au născut la 39 de zile distanţă

Deşi pare destul de greu de crezut, o femeie din America a născut doi băieţi gemeni la o distanţă de o lună şi o săptămână unul de celălalt.

Un adevărat MIRACOL! Gemenii care s-au născut la 39 de zile distanţă Galerie
David şi Carl s-au născut la 39 de zile distanţă | dailymail.co.uk

Deşi pare destul de greu de crezut, o femeie din America a născut doi băieţi gemeni la o distanţă de o lună şi o săptămână unul de celălalt.

David şi Carl au venit pe lume printr-o "călătorie" riscantă, dar au reuşit să supravieţuiască. Pe când sarcina ajunsese la 24 de săptămâni, Elene Cowan a intrat în travaliu şi a ajuns de urgenţă la spital. Medicii i-au spus că trebuie neapărat să nască, în ciuda faptului că bebeluşii nu erau suficient de dezvoltaţi.

Din cauza unei complicaţii, doar unul dintre copii a fost născut. Nu cântărea mai mult de 500 de grame, iar mânuţa lui încăpea în verigheta mamei. Deşi doctorii i-au dat puţine şanse de supravieţuire, micuţul Carl a câştigat lupta pentru viaţă. Celălalt băiat, David, a văzut lumina zilei de abia după 39 de zile.

Deşi nu sunt încă perfect recuperaţi, frăţiorii cresc pe zi ce trece şi, în curând, vor pleca acasă alături de mami şi de tati.


S-a născut cu o... COADĂ! Uite cum arată adolescentul care este considerat "Dumnezeul Hindus"!... Peştii alcoolici devin lideri în acvariu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x