Antena Căutare

Horoscopul care îţi dă sau îţi ia orice speranţă. Cât de mulţi bani vei face în viaţă, în funcţie de zodia ta. Acest nativ se îmbogăţeşte în a doua parte a vieţii

Dacă până acum nu ai stat extraordinar din punct de vedere financiar, dar încă mai ai speranţe că vei câştiga la Loto, iată că astrele îţi spun tot ce trebuie să ştii despre acest lucru. Câţi bani vei face în funcţie de zodia în care te-ai născut: 

Dacă până acum nu ai stat extraordinar din punct de vedere financiar, dar încă mai ai speranţe că vei câştiga la Loto, iată că astrele îţi spun tot ce trebuie să ştii despre acest lucru. Câţi bani vei face în funcţie de zodia în care te-ai născut:

Berbec: Ambiţia ta de fier, inteligenta nativă şi iscusinţă de a-ţi gestiona cerebral resursele te ajută să îţi îndeplineşti obiectivele financiare cele mai îndrăzneţe. Tu ştii că până nu rişti, nu câştigi, iar acesta este secretul succesului tău.

Taur: Nu vei fi niciodată putred de bogat, însă nici nu te vei situa la pragul sărăciei vreodată. Îţi vei asigura un trai confortabil şi un cont în banca nici mai mare, nici mai mic decât ai cu adevărat nevoie.

Gemeni: Inteligenţa şi talentul tău nativ te ajută să câştigi bani frumoşi, care să îţi asigure o viaţă frumoasă şi îndestulată. La bătrâneţe, însă, constaţi că nu ai pus nicio rezervă deoparte, "pentru zile negre".

Rac: Mintea ta intens speculativă, echilibrul şi cumpătarea care te caracterizează şi tendinţa de a fi zgârcit cu resursele tale te ajută să te îmbogăţeşti până în a doua jumătate a vieţii.

Leu: Nu te prinde bătrâneţea cu conturi groase în bancă, însă cu siguranţă ai o casă care se învârteşte după soare şi amintiri extrem de frumoase.

Fecioară: Eşti o fire chibzuită şi nu faci excese financiare, de aceea vei avea întotdeauna bani suficienţi pentru a-ţi asigura traiul zilnic confortabil.

Balanţa: Tot ce produci merge către familie şi micile plăceri ale vieţii, precum călătoriile sau hobby-urile.

Scorpion: Ambiţia ta şi obsesia pentru putere se transpun şi în statusul tău financiar în viaţă. Eşti pregătit să faci orice pentru bani, chiar dacă acest lucru înseamnă să îţi stabileşti alte valori decât cele ale altora.

Săgetător: Nu te aştepta la o viaţă abundenta financiar, nu pentru că nu ai putea să produci bani, ci pentru că te numeri printre cele mai cheltuitoare zodii.

Capricorn: Fără doar şi poate, eşti una dintre zodiile cu cele mai şanse de îmbogăţire. Iubeşti banii, pentru îţi dau stabilitate, putere şi satisfacţia de a fi realizat ceva în viaţă.

Vărsător: Te lupţi cu condiţiile de trăi pentru a oferi familiei tale stabilitate, dar nu vei face niciodată compromisuri sau sacrificii majore pentru a te îmbogăţi. Ştii să te mulţumeşti cu ceea ce ai.

Peşti: Firea ta spirituală şi înţeleaptă te împiedică să pui mare preţ pe bani. În schimb, ştii că trebuie să îi câştigi pentru a-ţi asigura o viaţă îndestulată, aşadar munceşti atât cât trebuie pentru a trăi frumos.

MESAJE DE ANUL NOU 2018. Trimite şi tu celor dragi cele mai frumoase sau haioase mesaje în noaptea dintre ani!... Horoscopul SĂNĂTĂŢII în 2018. Află şi tu ce îţi rezervă astrele anul viitor. Zodia care se va îmbolnăvi brusc!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x