Antena Căutare

Horoscopul zilei, cu Andreea Joita: Vezi ce iti rezerva astrele pe 12 iunie!

Fecioarele ar trebui sa fie mai ingaduitoare daca vor sa se bucure de o zi linistita. Iar sagetatorii mai economi, pentru a preveni eventualele probleme financiare.

Berbecii vor reusi sa inlature astazi tensiunile din planul afectiv prin calmul si intelepciunea de care vor da dovada.

Taurii sunt foarte creativi astazi. Isi vor investi toata energia in proiecte personale.

Gemenii nu au mare chef de munca, insa problemele de serviciu urgente ii vor determina sa-si dea toata silinta si sa fie la nivelul asteptarilor.

Racii au idei de afaceri sclipitoare. Din pacate, nu au si partenerii potriviti alaturi de care sa le puna in practica. Cu rabdare vor gasi solutiile optime.

Leii nu renunta la optimism si voie buna.Chiar daca nu vor incepe dimineata cu dreptul, pana spre seara vor radia de bucurie vazand ca toate lucrurile le-au iesit cum trebuie.

Fecioarele ar trebui sa fie mai tolerante si mai putin egoiste daca vor sa lucreze in echipa. Indicat ar fi sa ia in calcul si parerile colegilor.

Balantele se vor misca rapid si eficient in primele ore ale diminetii, asa ca vor reusi sa termine o buna parte din activitatile din plan in timp record.

Scorpionii dau cele mai bune sfaturi astazi. Sunt foarte inspirati si realisti, opiniile lor sunt pertinente si de mare ajutor pentru cei din jur.

Sagetatorii nu stau foarte bine la capitolul finante, insa nu e cazul sa se impacienteze, ci sa fie optimisti. Astrele indica ceva castiguri semnificative la acest capitol.

Capricornii sunt activi si pusi pe fapte marete. Energia pe care o au ii va ajuta sa rezolve cateva dintre problemele financiare.

Varsatorii ar fi bine sa amane orice decizie legata de proiectele pe care le au in derulare. Si n-ar strica sa asculte si sfaturile apropiatilor.

Pestii vor taxa orice cuvant nelalocul lui si nu vor tolera nimic. Asa ca mai bine va ganditi de doua ori inainte de a intra in vorba cu ei.

La 17 ani, Robert vrea sa inventeze creierul artificial... Premiera mondiala: au "operat" un bebelus de trei saptamani cu Superglue!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x