Antena Căutare

I s-a umflat încheietura mâinii, dar când a mers la medic a avut parte de un șoc! Milioane de femei au acest obicei periculos!

Multe femeie au obiceiul de a purta elasticul de păr pe mână, fără să știe la ce pericole se expun. O tânără a ajuns de urgență la medic din acest motiv.

I s-a umflat încheietura mâinii, dar când a mers la medic a avut parte de un șoc! Milioane de femei au acest obicei periculos! Galerie
Cazul este de-a dreptul șocant

Multe femeie au obiceiul de a purta elasticul de păr pe mână, fără să știe la ce pericole se expun. O tânără a ajuns de urgență la medic din acest motiv.

Purtatul elasticului de păr pe mână este un obicei frecvent la multe femei, fiindcă e mult mai comod așa decât să riști să pierzi accesoriul.

Totuși, o tânără a văzut într-o zi că i s-a umflat încheietura. Nu s-a gândit în nicio clipă care ar fi putut fi motivul.

Un virus i-a mâncat fața și l-a desfigurat total! Caz medical șocant, desprins parcă dintr-un film horror!

După un consult medical, doctorii i-au spus că bacteria din elastic i-a pătruns în piele și i-a cauzat o infecție gravă.

Cazul medical a devenit cunoscut în toată lumea.

„A naibii de proastă”! S-a trezit după o beție cruntă și a avut un mare șoc când și-a privit mâinile! Nu te uita dacă eș... Horoscopul căsătoriilor! Află ce îți rezervă astrele pentru anul 2015! Te afli printre norocoși?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x